طرز تهیه مربا سیب

طرز تهیه مربای سیب درسته خرد شده با عسل و هویج علت سفت شدن خشک شده نی نی سایت

مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید از آن علاوه بر صبحانه یا عصرانه برای تزیین شیرینی هایی مثل شیرینی مربایی نیز استفاده کنید.

مواد لازم برای یک شیشه متوسط
سیب۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت مربا سیب

مرحله اول

ابتدا سیب ها را می شوییم و بعد پوستشان را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را خارج می کنیم و در ظرفی قرار می دهیم.سپس روی تخته آشپزخانه سیب ها را می گذاریم و به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم.

مرحله دوم

البته می توانید از انواع قالب ها نیز برای خرد کردن سیب ها استفاده کنید. پس از خرد کردن سیب را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب را بهمراه لیمو ترش به سیب ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا هیمن طور استراحت کنند.

مرحله سوم

داخل قابلمه ای (متناسب با مقدار سیب ها)۴ لیوان آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا با حرارت زیاد آب آن سریعتر جوش بیاید و شکر را کم کم داخل آب می ریزیم و آرام با قاشق هم می زنیم تا زودتر در آب حل شود.

همچنین ببینید : طرز تهیه مربای انجیر سیاه تازه خوشمزه و مجلسی بازاری

مرحله چهارم

زمانیکه آب در حال جوشیدن بود سیب ها را در آبکش می ریزیم و بعد به شربت در حال جوش اضافه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم حرارت را متوسط می کنیم تا مربا به مرور به مدت ۲۰ دقیقه پخته شود و به غلظت مورد نظرمان در بیاید.

مرحله پنجم

بعد از گذشت زمان گفته شده یک تکه از سیب ها را در دهان تست می کنیم.اگر سیب نرم تر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرمان رسیده بود(شربت پس از سرد شدن کمی سفت تر می شود)قابلمه مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

سپس همان لحظه گلاب را می افزاییم و کمی مربا را مخلوط می کنیم تا طعم گلاب به کل مربا برود و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب ان را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه نوش جان کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.