طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سس کچاپ سس کچاپ یکی از انواع سس های پرطرفدار است که به عنوان یک سس بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان خوشمزه و مخصوص شیرازی

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان ترشی لیته بادمجان یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در دیگر کشورهای خاورمیانه هم با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این …

طرز تهیه رب ازگیل خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی شمالی

طرز تهیه رب ازگیل خوشمزه و خوشرنگ به روش سنتی شمالی

طرز تهیه رب ازگیل ازگیل یک میوه جنگی است که در خطه شمالی کشور می روید. از این میوه می توان رب یا ترشی تهیه نمود و برای مزه دار کردن گوشت …

طرز تهیه مربا سیب

طرز تهیه مربای سیب درسته خرد شده با عسل و هویج علت سفت شدن خشک شده نی نی سایت

مربای سیب یکی از انواع مرباهای بسیار خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که می توانید از آن علاوه بر صبحانه یا عصرانه برای تزیین شیرینی هایی مثل شیرینی مربایی نیز استفاده کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای یک شیشه متوسط
سیب۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
گلاب۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا سیب

مرحله اول

ابتدا سیب ها را می شوییم و بعد پوستشان را می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را خارج می کنیم و در ظرفی قرار می دهیم.سپس روی تخته آشپزخانه سیب ها را می گذاریم و به صورت مکعب های متوسط خرد می کنیم.

مرحله دوم

البته می توانید از انواع قالب ها نیز برای خرد کردن سیب ها استفاده کنید. پس از خرد کردن سیب را داخل کاسه ای می ریزیم و ۱ لیوان آب را بهمراه لیمو ترش به سیب ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا هیمن طور استراحت کنند.

مرحله سوم

داخل قابلمه ای (متناسب با مقدار سیب ها)۴ لیوان آب می ریزیم و روی شعله قرار می دهیم تا با حرارت زیاد آب آن سریعتر جوش بیاید و شکر را کم کم داخل آب می ریزیم و آرام با قاشق هم می زنیم تا زودتر در آب حل شود.

مرحله چهارم

زمانیکه آب در حال جوشیدن بود سیب ها را در آبکش می ریزیم و بعد به شربت در حال جوش اضافه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز اضافه می کنیم حرارت را متوسط می کنیم تا مربا به مرور به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخته شود و به غلظت مورد نظرمان در بیاید.

مرحله پنجم

بعد از گذشت زمان گفته شده یک تکه از سیب ها را در دهان تست می کنیم.اگر سیب نرم تر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرمان رسیده بود(شربت پس از سرد شدن کمی سفت تر می شود)قابلمه مربا را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

سپس همان لحظه گلاب را می افزاییم و کمی مربا را مخلوط می کنیم تا طعم گلاب به کل مربا برود و اجازه می دهیم تا مربا سرد شود و در شیشه مورد نظر می ریزیم و درب ان را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم و برای صبحانه نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه مربای سیب

مربای سیب , طرز تهیه مربای سیب , طرز تهیه مربای سیب زرد

قرمز شدن رنگ مربای سیب

پس از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت مربا، زیر قابلمه شعله پخش کن قرار می دهیم و حرارت زیر قابلمه را روی کمترین درجه قرار می دهیم. حالا یک دم کنی تمیز روی درب قابلمه قرار می دهیم و اجازه می دهیم مربا به مدت یک تا دو ساعت تغییر رنگ دهد.

در صورتی که شهد مربا بیش از حد غلیظ شده بود ولی هنوز رنگ مربا قرمز نشده بود، به مقدار ۱ استکان آب جوش به مربا اضافه می کنیم و مجددا درب قابلمه را به صورت کاملا کیپ می گذاریم تا مربا دم بکشد و تغییر رنگ دهد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.