طرز تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ و مجلسی با طعم عالی

طرز تهیه مربای خرمالوی خوشرنگ و مجلسی با طعم عالی

طرز تهیه مربای خرمالو مربای خرمالو یکی از انواع مرباهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این مربای خوشمزه هم مانند دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه …

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال خوشمزه و فوری برای انواع کیک و دسر

طرز تهیه مارمالاد پرتقال مارمالاد پرتقال یکی از انواع مارمالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه …

طرز تهیه لیمو شکری خوشمزه و مجلسی برای شربت و چای

طرز تهیه لیمو شکری خوشمزه و مجلسی برای شربت و چای

طرز تهیه لیمو شکری لیمو شکری هم مثل لیمو عسلی یکی از انواع خوراکی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با لیمو ترش تهیه می شود و به صورت معمول در …

طرز تهیه مربای سیب سبز

مربای سیب سبز , طرز تهیه مربای سیب سبز ترش فیلم طرز تهیه مربای سیب سبز

مربای سیب سبز یکیک از انواع مرباهای خوشمزه و نوین بین المللی است که با طعم ها و دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای سیب سبز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای سیب سبز
سیب۱ کیلوگرم
شکر۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم
سرکه سفید½ لیوان
چوب دارچین۱ تکه
آب۲ لیوان
پودر ژله سیبیک سوم بسته

طرز تهیه مربای سیب سبز

مرحله اول

برای تهیه مربای سیب سبز ابتدا سیب ها را به صورت دلخواه خرد می کنیم. توجه داشته باشید که در تهیه این مربا، پوست گرفتن سیب سلیقه ای است. حالا سیب های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به کاسه حاوی سیب به اندازه ای آب اضافه می کنیم که آب روی سطح سیب ها را بپوشاند، سپس سرکه را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب ها یک ساعت در همین حالت باقی بمانند.

مرحله سوم

خیساندن سیب سبز در سرکه و آب باعث می شود که رنگ سیب ها سیاه نشود، ضمن اینکه باعث ترد تر شدن سیب ها نیز می باشد. به هیچ وجه نگران طعم و بوی سرکه نباشید چون به طور کامل از بین می رود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و شکر را به همراه ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم. حالا بدون اینکه آب و شکر را هم بزنیم، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه شکر حل شد، کمی زمان می دهیم تا شربت کمی قوام بیاد و خیلی آبکی نباشد. در ادامه سیب ها را صاف می کنیم و به قابلمه حاوی شهد اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نیازی نیست سیب ها را آبکشی کنیم.

مرحله ششم

حالا صبر می کنیم تا سیب ها به خوبی بپزند. در اواسط پخت سیب ها پودر ژله را به همراه چوب دارچین به قابلمه اضافه می کنیم. سیب سبز چون نسبت به سیب های دیگر بافت سفت تری دارد باید زمان زیادی درون شربت بماند تا به طور کامل بپزد.

مرحله هفتم

پس از اینکه سیب ها به خوبی نرم شدند و شربت هم کاملا قوام یافت، مربای ما آماده است. حالا باید چوب دارچین را از داخل مربا خارج کنیم و دور بیندازیم. پس از اینکه مربا آماده شد، حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم.

مرحله هشتم

حالا اجازه می دهیم مربا روی گاز بماند تا با دمای محیط یکسان شود و به طور کامل خنک شود. در ادامه مربا را داخل شیشه درب دار می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم. این مربا در یخچال تا دو سال ماندگاری دارد.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 26 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.