طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه خوراک بلدرچین خوراک بلدرچین یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه پاته سیب زمینی سوخاری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه پاته سیب زمینی سوخاری خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه پاته سیب زمینی پاته سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که به صورت سوخاری تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه پوآچا گوشت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا گوشت خوشمزه و مخصوص به روش ترکیه ای

طرز تهیه پوآچا گوشت پوآچا گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است که با دستورها متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل …

طرز تهیه حلوای هویج

طرز تهیه حلوای هویج نی نی سایت کیک آموزش رژیمی برای 50 نفر 10 نفر با نشاسته با شیر xvc jidi pg hd i d 

حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت بزرگ چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای هویج
آرد سفید۱ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
شکر½ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
هویج تازه۵ عدد متوسط
پودر هل½ قاشق چایخوری

دستور پخت حلوای هویج

مرحله اول

برای تهیه حلوای هویج مجلسی ابتدا هویج ها را پوست می گیریم و به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا هویج ها به طور کامل بپزند و آب موجود در قابلمه تبخیر شود.

مرحله دوم

در این مرحله هویج را به وسیله مخلوط کن یا غذاساز به صورت پوره در می آوریم و کنار می گذاریم. در ادامه آرد را الک می کنیم و داخل یک تابه مناسب می ریزیم، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را به خوبی تفت می دهیم.

مرحله سوم

آرد را باید در حدی تفت دهیم که بوی خامی آن گرفته شود، البته تفت دادن آرد را باید تا زمانی ادامه دهیم که رنگ آن تغییر نکند وگرنه باعث می شود روی کیفیت رنگ حلوا تاثیر منفی بگذارد و در پایان پخت حلوای خوشرنگی نداشته باشیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه بوی خامی آرد گرفته شد، روغن مایع را به آرد اضافه می کنیم و به خوبی با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. پس از مخلوط شدن آرد و روغن، گلاب را به همراه شکر و پوره هویج به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد حلوا را به صورت مداوم چند دقیقه هم می زنیم تا با هم کاملا ترکیب و یکدست شوند. توجه داشته باشید که تفت دادن مواد را باید به اندازه ای ادامه دهیم که حلوا از دیواره های تابه جدا شود و وسط تابه جمع شود.

مرحله ششم

حالا تقریبا حلوای ما اماده است، می توانیم آنرا در قیف یک بار مصرف بریزیم و با ماسوره دلخواه داخل قالب های کاپ کیک قیف بزنیم یا اینکه به صورت یکجا داخل یک دیس مناسب بریزیم و به سلیقه خود تزیین کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/dastpokhte.zahrabano
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.