طرز تهیه بستنی وانیلی خوشمزه و مخصوص به روش کارخانه ای
طرز تهیه رنگینک بندری خوشمزه و مخصوص به روش سنتی بوشهری
طرز تهیه رنگینک رنگینک یکی از انواع دسرهای اصیل ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان میان وعده یا عصرانه استفاده می شود. این دسر خوشمزه و بسیار مقوی از خوراکی هایی …
طرز تهیه کشکول خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه ای
طرز تهیه کشکول کشکول یک دسر ترکی اصیل است که تقریبا مشابه فرنی با مواد متفاوت طبخ می شود. پایه این دسر از آرد و نشاسته و شیر تهیه می شود. در …
طرز تهیه دسر موس لبو خوشمزه و خوشرنگ برای شب یلدا
طرز تهیه دسر موس لبو دسر موس لبو یکی از انواع دسرهای خوشمزه بین المللی است که با چغندر قرمز یا همان لبو تهیه می شود. این دسر خوشمزه و مجلسی را …
طرز تهیه بستنی وانیلی
بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه مصرف می شود، می توان از آن برای تهیه انواع دسر نیز استفاده کرد، برای مشاهده اموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی وانیلی در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.
مواد لازم بستنی وانیلی | |
شیر | ۱ لیتر |
شکر | ۱ استکان |
خامه صبحانه | ۲ بسته |
ثعلب | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
دستور تهیه بستنی وانیلی
مرحله اول
برای تهیه بستنی وانیلی خوشمزه ابتدا شیر را به همراه خامه صبحانه، ثعلب و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا با یک قاشق مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به نقطه جوش برسد، پس از اینکه مواد به نقطه جوش رسید هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم تا مواد کمی غلیظ شود و رنگش از سفید به کرمی تغییر کند.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه بستنی غلظتی نزدیک به فرنی پیدا کرد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در حین خنک شدن مایه بستنی بهتر است آنرا هر چند دقیقه یک بار مخلوط می کنیم تا به دلیل وجود شیر رویه نبندد.
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه بستنی با دمای محیط یکسان شد، انرا درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن دستی یا برقی می زنیم تا بستنی منسجم شود، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت یک ساعت بستنی را از فریزر خارج می کنیم و به مدت ۵ دقیقه می زنیم، سپس مجددا در فریزر قرار می دهیم. این عمل را باید ۵ تا ۷ دفعه هر یک ساعت یک بار انجام دهیم تا بستنی کاملا منسجم و کشدار شود.
مرحله ششم
در بار اخری که بستنی را از فریزر خارج کردیم و مخلوط کردیم، انرا داخل یک قالب مناسب می ریزیم و یک شب در فریزر قرار می دهیم تا آماده شود. حالا بستنی ما اماده سرو است که می توانیم انرا به صورت قالبی یا با اسکوب آماده کرده و سرو کنیم.
- منبع :
- ashpaazii_marzi