طرز تهیه کرم انبه یک دسر خوشمزه و بسیار شیک مجلسی

طرز تهیه کرم انبه یک دسر خوشمزه و بسیار شیک مجلسی

طرز تهیه کرم انبه کرم انبه یک نوع دسر زیبا و خوشمزه است که بر پایه شیر و خامه و میوه تازه تهیه می شود. این دسر ژلاتین دارد که باعث بسته …

طرز تهیه بستنی لیمویی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه بستنی لیمویی خوشمزه و مخصوص کافی شاپی

طرز تهیه بستنی لیمویی بستنی لیمویی یکی از انواع بستنی های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متفاوتی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت زعفرانی خوشمزه و مخصوص به روش یزدی

طرز تهیه ماقوت ماقوت یکی از انواع دسرهای خومزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به یزد می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چیشی همراه …

طرز تهیه بستنی وانیلی

طرز تهیه بستنی وانیلی زعفرانی مواد اولیه بدون ثعلب بدون خامه در 5 دقیقه با شیر خشک xvc jidi fsjkd  hkdgd

بستنی وانیلی یکی از بستنی های محبوب و پر طرفدار در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه به عنوان یک خوراکی خوشمزه مصرف می شود، می توان از آن برای تهیه انواع دسر نیز استفاده کرد، برای مشاهده اموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی وانیلی در ادامه با مجله سرگرمی چی شی همراه باشید.

مواد لازم بستنی وانیلی
شیر۱ لیتر
شکر۱ استکان
خامه صبحانه۲ بسته
ثعلب۱ قاشق مرباخوری
وانیل۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه بستنی وانیلی

مرحله اول

برای تهیه بستنی وانیلی خوشمزه ابتدا شیر را به همراه خامه صبحانه، ثعلب و وانیل داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا با یک قاشق مواد را به صورت مداوم هم می زنیم تا به نقطه جوش برسد، پس از اینکه مواد به نقطه جوش رسید هم زدن را به صورت متداوم ادامه می دهیم تا مواد کمی غلیظ شود و رنگش از سفید به کرمی تغییر کند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه بستنی غلظتی نزدیک به فرنی پیدا کرد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شود. در حین خنک شدن مایه بستنی بهتر است آنرا هر چند دقیقه یک بار مخلوط می کنیم تا به دلیل وجود شیر رویه نبندد.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه بستنی با دمای محیط یکسان شد، انرا درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس از یخچال خارج می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با همزن دستی یا برقی می زنیم تا بستنی منسجم شود، سپس آنرا در یخچال قرار می دهیم.

مرحله پنجم

پس از گذشت یک ساعت بستنی را از فریزر خارج می کنیم و به مدت ۵ دقیقه می زنیم، سپس مجددا در فریزر قرار می دهیم. این عمل را باید ۵ تا ۷ دفعه هر یک ساعت یک بار انجام دهیم تا بستنی کاملا منسجم و کشدار شود.

مرحله ششم

در بار اخری که بستنی را از فریزر خارج کردیم و مخلوط کردیم، انرا داخل یک قالب مناسب می ریزیم و یک شب در فریزر قرار می دهیم تا آماده شود. حالا بستنی ما اماده سرو است که می توانیم انرا به صورت قالبی یا با اسکوب آماده کرده و سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.