طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه و مجلسی آبدار به روش رستورانی

طرز تهیه کباب تابه ای کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. کباب تابه ای …

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و خوشرنگ به روش تبریزی

طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوای زعفرانی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که معمولا برای پذیرایی تهیه می شود. این حلوای خوشرنگ به دلیل اینکه دارای رنگ بسیار زیبایی …

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد تبوله سالاد تبوله یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار معروف عربی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم …

طرز تهیه سالاد کرفس

طرز تهیه سالاد کرفس و گردو و مرغ و سیب زمینی مجلسی و ذرت و قارچ و انار xvc jidi shghn  vts

سالاد کرفس یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ساقه کرفس۲ شاخه
سینه مرغ۱ عدد
سیب۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای رنگی۱ عدد کوچک
کاهو۶ برگ
پیاز قرمز۱ عدد
کنسرو ذرت½ پیمانه
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد کرفس

مرحله اول

برای تهیه سالاد کرفس مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ پیمانه آب و ۲ حبه سیر داخل قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ آبپز شود. اگر طعم سیر را نمی پسندید می توانید مرغ با زردچوبه یا پیاز بپزید.

مرحله دوم

پس از اینکه مرغ به طور کامل پخت، آنرا به صورت نگینی خرد می کنیم و داخل کاسه سالاد خوری می ریزیم. در ادامه کرفس را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا سیب را به صورت نگینی خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد می کنیم و به کاسه سالاد اضافه می کنیم. در ادامه کاهو را هم مانند سالاد فصل ریز خرد می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم. حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کایه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در اخر هم کنسرو ذرت را اضافه می کنیم و مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. برای تهیه سس سس مایونز را به همراه شکر، آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در صورتی که بخواهیم سالاد را با کالری کمتری درست کنیم می توانیم به جای استفاده از سس مایونز از ماست کم چرب استفاده کنیم. در پایان سس را به سالاد اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/atefeh.ghanbarei
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.