طرز تهیه سالاد فصل

طرز تهیه سالاد فصل رژیمی , سالاد فصل قالبی , سالاد فصل رستورانی مجلسی , xvc jidi shghn twg

سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین سالادهای ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش تقریبا در تمام رستوران ها سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت تفریحی چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی رستورانی

مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
خیار سالادی۲ عدد
هویج۲ عدد متوسط
کاهو یا کلم برگ۱ عدد کوچک
ذرت½ پیمانه
سس مایونز۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور تهیه سالاد فصل

مرحله اول

برای تهیه سالاد فصل می توانیم به سلیقه خود از کاهو یا کلم برگ سفید و قرمز استفاده کنیم. ابتدا کلم برگ یا کاهو را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم و از یک سمت دیس یا ظرف سالادخوری به صورت یک لایه نازک می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت خلالی ریز خرد کرده و در کنار کلم برگ می ریزیم. خیار را به دلخواه پوست می گیریم یا اینکه با پوست به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به ردیف روی هم می چینیم تا در کنار هویج یک لایه تشکیل دهد.

مرحله سوم

در ادامه گوجه فرنگی ها را نیز به صورت حلقه ای یا حبه ای به دلخواه خرد می کنیم و در کنار خیار می چینیم. در ردیف بعدی ذرت پخته شده را می ریزیم (می توانیم از کنسرو ذرت استفاده کنیم یا خودمان ذرت خام را با آب نمک بپزیم)

همچنین ببینید : طرز تهیه سالاد اندونزی خانگی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

مرحله چهارم

حالا سالاد ما اماده است و باید سس آنرا درست کنیم. برای این منظور ماست چکیده را به همراه سس مایونز داخل یک کایه کوچک می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس آب لیمو ترش را به همراه نمک، فلفل سیاه و شکر اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حلا مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس در یک کاسه کوچک در کنار سالاد سرو می کنیم. در صورت تمایل می توانید مواد دیگری مثل مقداری زنجبیل تازه یا فلفل قرمز هم به سلیقه خود به سس سالاد اضافه کنید.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.