طرز تهیه سوپ پیازچه خوشمزه و مجلسی با سبزیجات و جو پرک

طرز تهیه سوپ پیازچه

طرز تهیه سوپ پیازچه فرانسوی خواص سوپ پیازچه برای سرماخوردگی با مرغ نی نی سایت ایرانی xvc jidi s   dhc i

سوپ پیازچه یکی از انواع سوپ های خوشمزه و مجلسی بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیازچه۲۰۰ گرم
قارچ۱۵۰ گرم
هویج۲ عدد متوسط
جو پرک۱٫۵ پیمانه
جعفری۲ قاشق غذاخوری
شیر۲ پیمانه
خامه۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

دستور پخت سوپ پیازچه

مرحله اول

برای تهیه سوپ پیازچه خوشمزه ابتدا جو پرک را به همراه ۴ لیوان داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا آب جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم جو به طور کامل بپزد.

مرحله دوم

برای اینکه طعم سوپ خوشمزه تر شود می توانیم به جای استفاده از آب معمولی از آب مرغ یا آب گوشت استفاده کنیم. یا اینکه در آب معمولی یک عصاره مرغ یا گوشت اضافه کنیم. پس از اینکه جو پخت هویج را رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از گذشت ۵ دقیقه پیازچه را به همراه قارچ به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم. حالا اجازه می دهیم سبزیجات سوپ به آرامی بپزند، سپس آرد را در یک ظرف جداگانه با کمی کره تفت می دهیم.

مرحله چهارم

آرد را به همراه کره چند دقیقه تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آرد گرفته شود، سپس شیر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم با آرد به خوبی مخلوط می کنیم تا شیر کمی غلیظ شود، سپس مخلوط شیر و آرد را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در آخر خامه را به قابلمه سوپ اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا به خورد سوپ برود. در پایان سوپ را داخل ظرف سوپخوری می کشیم و با جعفری خرد شده و لیمو ترش اسلایس شده تزیین کرده و سرو می کنیم.

چه امتیازی میدی؟
دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 28 تیر 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/zinat_99

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.