مطالب پر بازدید
طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ طرز تهیه دمپخت گوجه با مرغ یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که خیلی سریع و راحت تهیه می شود، برای مشاهده آموزش …

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان و مزایای آن برای پوست، مو، قلب و دیابت!

خواص روغن آرگان روغن آرگان، گنجینه‌ای از خواص فراوان و مزایای بی‌شمار برای سلامتی و زیبایی است که از درختان آرگان، بومی مناطق خشک و نیمه‌خشک مراکش به دست می‌آید. این روغن …

طرز تهیه خوراک جگر جغور بغور خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه خوراک جگر جغور بغور خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه خوراک جگر خوراک جگر یا همان جغور بغور یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چیشی …

طرز تهیه کیک مرغ و گردو خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک مرغ

طرز تهیه کیک مرغ ساده برای 20 نفر تصویری دونفره مرغ و قارچ بدون گردو با سیب زمینی با خمیر کنجدی در آشپزخانه کوچک من رولی با برنج

کیک مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه در سراسر جهان می باشد که با دستورهای بسیارذ متنوعی تهیه می شود. این کیک خوشمزه به طور معمول با دو روش تهیه می شود که روش اول طرز تهیه کیک مرغ به صورت داغ می باشد و روش دوم هم مانند این روش این کیک به صورت سرد سرو می شود. کیک مرغ سرد شباهت های زیاید به سالاد الویه دارد و مانند سالاد الویه یک گزینه بسیار مناسب برای جشن ها و مرامس ها می باشد. البته در صورتی که بخواهیم این کیک را برای مجالسی مانند جشن تولد کودکان درست کنیم، برای رخت و پاش کمتر می توانیم کیک مرغ را به صورت تک نفره درست کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت بزرگ چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
سینه مرغ۲ عدد
تخم مرغ۲ عدد
جعفرینصف لیوان
پیازچه۱ لیوان
گردو۱ لیوان
خیارشورنصف لیوان
پیاز۱ عدد
سس مایونز۱ لیوان
چوب دارچین۱ عدد
نان تست۱ بسته
ماست خامه اینصف لیوان
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

دستور پخت کیک مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ خوشمزه به صورت سرد ابتدا در قابلمه ای تا نیمه آن آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید. در ادامه پیاز کوچک را پوست می گیریم و می شوییم و به چهار قسمت برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا زمانیکه آب در حال جوشیدن بود همراه با سینه های مرغ داخل قابلمه می گذاریم. در ادامه چوب دارچین را نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا به مدت ۳۰ دقیقه سینه ها کاملا پخته شوند.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ ها را نیز داخل کیسه ای قرار می دهیم و آن را گره می زنیم و در قابلمه ای می گذاریم. سپس روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه بعد آبپز شود.

مرحله چهارم

تا آماده شدن سینه مرغ و تخم مرغ ها باقی مواد را آماده می کنیم. برای این منظور پیازچه ها و جعفری را پاک می کنیم و می شوییم. حالا آنها را در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها به طور کامل خارج شود.

مرحله پنجم

سپس آنها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم. تخم مرغ های آبپز شده را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و به پیازچه و جعفری اضافه می کنیم.سینه های مرغ را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

سپس و در آبکشی می گذاریم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را ریش ریش می کنیم و به تخم مرغ ها می افزاییم.خیارشورها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و به باقی مواد اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گردوها را با چاقو خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم، سپس در یک کاسه مناسب ماست خامه ای و سس مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه می ریزیم و خوب هم می زنیم تا طعم دهنده ها کاملا به خورد یکدیگر بروند.

مرحله هشتم

در این مرحله سس را به مواد کیک مرغ اضافه می کنیم و همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا سس کاملا به خورد مواد برود و تمام قسمت های مواد به سس آغشته شود. سپس نان تست ها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله نهم

سپس و لبه های خشک آنها را با چاقو می گیریم.یک ظرف مناسب برای آماده کردن سالاد انتخاب می کنیم و کف آنرا با نان تست کاملا می پوشانیم و روی نان ها از مواد کیک مرغ می ریزیم به صورتی که نان تست ها دیگر مشخص نباشند.

مرحله دهم

در این مرحله مجددا روی مواد کیک مرغ یک لایه نان تست می چینیم. بعد روی آن را نیز دوباره به صورت پخش از مواد کیک مرغ می ریزیم. می توانید چندین لایه را همین طور بچینید تا موادمان به طور کامل تمام شود .

مرحله یازدهم

در آخر بهتر است لایه آخر و روی کیک مرغ از مواد باشد که روی آن را با سس مایونز کاملا کاور می کنیم تا همه ابعاد کیک مرغ پوشیده شود. بعد روی ظرف حاوی کیک مرغ را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوازدهم

باید زمان بدهیم تا سس به طور کامل به خورد نان تست برود. پس از گذشت 4 ساعت کیک مرغ ما آماده است. در پایان کیک مرغ را از یخچال خارج می کنیم، سپس روی آنرا با مواد دلخواه به سلیقه خود تزیین می کنیم.

نکات تهیه کیک مرغ

کیک مرغ داغ

در صورتی که می خواهید این کیک خوشمزه را به صورت داغ درست کنید باید از ساندویچ ساز استفاده کنید. مواد کیک را هم می توانید به سلیقه خود تغییر دهید، مثلا برای کیک مرغ داغ موادی مثل سیب زمینی، قارچ و حتی برنج پخته بسیار مناسب هستند.

به جای استفاده از ماست هم می توانید از پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا استفاده کنید. پس از اینکه مواد را روی نان تست قرار دادید کمی پینر پیتزا اضافه کنید و لایه دیگر نان را روی مواد فشار دهید ، سپس در ساندویچ ساز قرار دهید تا به شکل اسنک پخته شود. در پایان با سس دلخواه نوش جان کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 دی 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.