مطالب پر بازدید
ماسک صورت برای جوش، جای جوش و لک‌های صورت!

ماسک صورت برای جوش، جای جوش و لک‌های صورت!

ماسک صورت برای جوش جوش صورت یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی است که تقریباً همه افراد در زندگی‌شان با آن روبرو می‌شوند. تأثیرات منفی این مشکل بر زیبایی و اعتماد به نفس …

طرز تهیه سوپ کدو سبز خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ کدو سبز خوشمزه و مجلسی به روش ترکیه ای

طرز تهیه سوپ کدو سبز سوپ کدو سبز یکی از انواع سوپ های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده  این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بورانی بادمجان خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بورانی بادمجان بورانی بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان پیش غذا هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی …

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ مجلسی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ

خورش مرغ و بادمجان و سیب زمینی طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ نی نی سایت طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ و لپه طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ تصویری خورش مرغ و بادمجون با آلو طرز تهیه خورش بادمجان با سیب زمینی خورشت بادمجان با مرغ و غوره

خورشت بادمجان با مرغ یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در شمال کشور درست می‌شود و طرز تهیه آن بسیار ساده و راحت است. برای آشنایی با آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی‌شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۴ تکه
بادمجان۳ عدد یا بیشتر
لپه۲ پیمانه
گوجه میکس شده۲ عدد به دلخواه
رب گوجه۲ قاشق غذاخوری
پیازیک عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
سیر۲ حبه
روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ

مرحله اول

در ابتدا بادمجان‌ها را شسته و پوست بکنید و روی آن چند شیار ایجاد کنید و سپس به مدت یک ساعت در محلول آب نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود، بعد آبکشی کنید و بگذارید که آب اضافی آن‌ها برود.

مرحله دوم

مرغ را به شکل قطعات کوچک برش دهید و با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه خوب ترکیب کنید و کمی صبر کنید تا مرغ‌ها مزه‌دار شوند و عطر و طعم مطبوع و خوبی پیدا کنند.

مرحله سوم

حالا یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مقدار کافی روغن ریخته و تکه‌های مرغ را در آن سرخ کنید تا تقریبا قرمز رنگ شوند بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

پیاز را نگینی خرد کنید، سپس در یک تابه به مقدار کافی روغن ریخته و روی حرارت متوسط پیاز را تفت دهید، وقتی طلایی رنگ شد زردچوبه را برای خوشرنگ شدن پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله پنجم

سپس فلفل سیاه را هم در آن بریزید و بعد از آن تکه‌های مرغ را به ترکیب اضافه کنید و کم‌کم آب جوش را روی مواد ریخته و فرصت دهید تا کاملا پخته شوند و طعم مواد کاملا با هم ترکیب شود.

مرحله ششم

در یک قابلمه به مقدار کافی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و سپس به مقدار لازم رب گوجه را تفت دهید، می‌توانید از گوجه پوست گرفته که کاملا میکس شده استفاده کنید و آن‌را سرخ کنید.

نکته: اضافه کردن گوجه برای غلظت بیشتر خورشت استفاده می‌شود و بستگی به سلیقه شما دارد.

مرحله هفتم

حالا لپه را که از قبل به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا پخته شده و آب‌کشی کرده‌اید، در قابلمه بریزید و به آن چند حبه سیر اضافه کنید تا عطر و طعم آن کاملا با مواد ترکیب شود.

مرحله هشتم

در این قسمت به مقدار کافی آب مرغ یا آب جوش روی مواد بریزید، سپس قطعه‌های مرغ را هم اضافه کنید و بعد از این‌که آب خورشت دو جوش زد، حرارت را کم کنید و بگذارید تا کاملا پخته شوند‌.

مرحله نهم

حالا در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و بادمجان‌‌ها را سرخ کنید، مقداری از آن‌ها را له کنید و کمی قبل از پخت کامل به خورشت اضافه کنید‌.

نکته: اضافه کردن مقداری بادمجان له شده به خورش باعث می شود که لعاب آن خیلی بیشتر شود.

مرحله دهم

در آخر خورشت را در ظرف مناسب بریزید و قطعه‌هایی از بادمجان‌های سرخ‌شده را کنار آن بچینید، سپس همراه با پلو ایرانی و دورچین سرو کنید. برای تزیین این خورش در صورت تمایل می‌توانید از سیب زمینی‌ سرخ‌شده هم استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 16 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.