طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی و کلم قرمز به روش سنتی ایتالیایی

طرز تهیه سالاد کدو حلوایی سالاد کدو حلوایی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این سالاد خوشمزه در کشورهای مختلف با مواد …

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان , دستور پخت خورش بامیه و بادمجان

خورش بامیه و بادمجان از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد
بامیه۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۳ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
ران یا سینه مرغ۴ تکه
زعفران دم کرده۳ قاشق غذاخوری
آبغوره یا آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش بامیه و بادمجان در ابتدای کار یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس تکه های گوشت مرغ را اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا هر دو سمت شان سرخ شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیازها را خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا سبک شوند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله سوم

حالا ۲ لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم، سپس اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد. در همین حین بامیه ها را تمیز کرده و می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس بامیه ها را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا حالت خود را درون خورش از دست ندهند. پس از اینکه مرغ نیمپز شد، بامیه را به قابلمه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا بادمجان ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس در همان تابه با مقدار کمی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم. پس از اینکه گوشت مرغ پخت، گوجه فرنگی ها را درون قابلمه رنده می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله بادمجان ها را به همراه مقداری آب لیمو ترش یا آبغوره و زعفران دم کرده به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. ذدر نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.