طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه خانگی خوشمزه و ساده با شیر

طرز تهیه شکلات صبحانه شکلات صبحانه یکی از انواع شکلات های مایع خوشمزه و پرطرفدار است که بیشتر به عنوان صبحانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی …

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی خوشمزه و مقوی برای سرماخوردگی

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی پخته می شود. این سوپ …

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل رستورانی

طرز تهیه قلیه ماهی قلیه ماهی از غذاهای بسیار معروف و پرطرفدار استان های جنوبی کشورمان است که به دلیل محبوبیتی که دارد تقریبا در تمام کشور شناخته شده می باشد. این …

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

طرز تهیه خورش مسما بادمجان با مرغ طرز تهیه خورش مسما بادمجان با گوشت مسما بادمجان مجلسی طرز تهیه مسما بادمجان شمالی طرز تهیه مرغ مسما مسما بادمجان با رب انار مسما بادمجان با گوشت چرخ کرده فرق خورش بادمجان با مسما بادمجان

خورش مسما بادمجان یکی از خورش‌های ساده و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش مسما بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
مرغ۲ تکه بزرگ
گوجه فرنگی۲ عدد
زعفران دم کردهبه میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاریبه مقدار لازم
فلفل سیاه و نمکبه مقدار لازم
پیاز نگینی۱ عدد
غورهنصف پیمانه
بادمجان قلمی۴ عدد
رب گوجه فرنگییک و نیم قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش مسما بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خورش مسمای بادمجان در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم. قسمت سر آن را جدا نمی کنیم. سپس به کم یک چاقو برش کوچکی به صورت عمودی روی بدنه بادمجان ایجاد می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان ها را به مدت ۱ ساعت در آب نمک غلیظ قرار می دهیم تا تلخی شان گرفته شود. سپس با آب گرم شسته و خشک می کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله سوم

سپس بادمجان ها را در روغن سرخ می کنیم. بادمجان ها را از تابه خارج کرده و تکه های مرغ را در همان تابه به همراه کمی نمک و زردچوبه سرخ می کنیم تا همه قسمت های گوشت مرغ طلایی و برشته شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پیاز را شسته و پوست می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و طلایی شود.

مرحله پنجم

حالا ادویه ها را به پیاز ها اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم تا عطر و بوی آن خارج شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ باز کند. سپس ۳ پیمانه آب جوش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سس بجوش آید.

مرحله ششم

در این مرحله میزان نمک سس را تست می کنیم. حالا تکه های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کرده و ۲ ساعت با حرارت کم اجازه می دهیم تا خورش جا بیفتد و در این حین دو سه مرتبه مرغ ها را پشت و رو می کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که تکه های گوشت مرغ کاملا پخته شدند و خورش به روغن افتاد، بادمجان های سرخ شده و گوجه فرنگی و غوره ها را به تابه اضافه کرده و در این مرحله می توان کمی آب غوره هم به خورش اضافه کرد.

مرحله هشتم

گوجه ها را هم شسته و درسته، به خورش اضافه می کنیم و سپس ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا همه مواد با هم بپزند و طعم ها به خورد هم برود. سپس خورش را درون ظرف مناسب می کشیم و همراه با برنج زعفرانی سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 7 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.