طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ مجلسی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه کوکو سبزی با مرغ کوکو سبزی با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در …

طرز تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ناگت سیب زمینی ناگت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه ژولین مرغ و قارچ ژولین مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و فوری است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه ماهی سرخ شده

طرز تهیه ماهی سرخ شده ساده بدون ارد طرز تهیه ماهی سرخ شده بوشهری طرز تهیه ماهی سرخ شده نی نی سایت طرز تهیه ماهی سرخ شده رستورانی طرز تهیه ماهی سرخ شده قزل آلا طرز تهیه ماهی سرخ شده در فر طرز تهیه ماهی سرخ شده با آرد

ماهی سرخ شده یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و بین المللی است که به روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سرخ شده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
ماهی۱ عدد
آرد۱ پیمانه
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
سیر۳ حبه
زعفران دم کردهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
فلفل قرمز و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه ماهی سرخ شده

مرحله اول

برای تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه در ابتدای کار ماهی را شکم ماهی را با چاقو تیز باز کرده و به خوبی می شوییم، سپس مقداری زیادی نمک به ماهی اضافه کرده و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ می دهیم.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان ماهی را به خوبی شسته تا سطح آن عاری از نمک شود، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شده و کاملا خشک شود. در ادامه ماهی را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا با هم مخلوط کرده و به صورت پخش روی ماهی می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد ماهی بروند.

مرحله چهارم

حالا سیر و پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به ظرف اضافه می کنیم، سپس روی ظرف را با سلفون یا درپوش می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا طعم دهنده ها به خورد ماهی بروند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان ماهی را از مواد طعم دهنده جدا کرده و درون آرد می غلطانیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.

مرحله ششم

حالا ماهی را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم یک طرف آن کاملا سرخ و مغز پخت شود. زمانی که یک طرف ماهی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شده، سپس از تابه خارج می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله ماهی سرخ شده را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با مقداری جعفری تازه، زیتون و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. در نهایت ماهی سرخ شده را به همراه شوید پلو سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 13 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.