طرز تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه کیک پنیر سبزی ساده و خوشمزه به روش خانگی
طرز تهیه کیک پنیر سبزی کیک پنیر سبزی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شامی نخود خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی
طرز تهیه شامی نخود شامی نخود یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورها و مواد متنوعی تهیه می شود. در برخی شهرهای کشور این شامی به عنوان …
طرز تهیه قیمالی پیده ساده و خوشمزه به روش ترکیه ای
طرز تهیه قیمالی پیده قیمالی پیده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه ماهی سرخ شده
ماهی سرخ شده یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و بین المللی است که به روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سرخ شده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
ماهی | ۱ عدد |
آرد | ۱ پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۳ حبه |
زعفران دم کرده | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
فلفل قرمز و پاپریکا | به مقدار کافی |
طرز تهیه ماهی سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه در ابتدای کار ماهی را شکم ماهی را با چاقو تیز باز کرده و به خوبی می شوییم، سپس مقداری زیادی نمک به ماهی اضافه کرده و آنرا به مدت ۱۰ دقیقه ماساژ می دهیم.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان ماهی را به خوبی شسته تا سطح آن عاری از نمک شود، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شده و کاملا خشک شود. در ادامه ماهی را درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم.
مرحله سوم
حالا آب لیمو ترش تازه را به همراه زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا با هم مخلوط کرده و به صورت پخش روی ماهی می ریزیم، سپس به مدت ۵ دقیقه به خوبی ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد ماهی بروند.
مرحله چهارم
حالا سیر و پیاز را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به ظرف اضافه می کنیم، سپس روی ظرف را با سلفون یا درپوش می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا طعم دهنده ها به خورد ماهی بروند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان ماهی را از مواد طعم دهنده جدا کرده و درون آرد می غلطانیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود.
مرحله ششم
حالا ماهی را درون تابه گذاشته و اجازه می دهیم یک طرف آن کاملا سرخ و مغز پخت شود. زمانی که یک طرف ماهی سرخ شد، آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن نیز کاملا سرخ شده، سپس از تابه خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله ماهی سرخ شده را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و به دلخواه با مقداری جعفری تازه، زیتون و گوجه گیلاسی تزیین می کنیم. در نهایت ماهی سرخ شده را به همراه شوید پلو سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- goli.cooking