طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه در طعم های مختلف برای نوروز

طرز تهیه شیرینی توت خوشمزه در طعم های مختلف برای نوروز

طرز تهیه شیرینی توت شیرینی توت یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه کوکی هلویی خوشمزه و لاکچری مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی هلویی خوشمزه و لاکچری مناسب برای پذیرایی

طرز تهیه کوکی هلویی کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت …

طرز تهیه باقلوای سیب خوشمزه و مخصوص با گردو و بادام

طرز تهیه باقلوای سیب خوشمزه و مخصوص با گردو و بادام

طرز تهیه باقلوای سیب باقلوا یکی از شیرینی های معروف ایرانی و ترکی است. یکی از این باقلواها، باقلوای سیب است که با فیلینگ پوره سیب و گردو و بادام تهیه می …

طرز تهیه نان کبوتر

طرز تهیه نان کبوتر , دستور پخت نان کبوتر ترکیه ای

نان کبوتر یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه کشور ترکیه است که معمولا برای صبحانه پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کبوتر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان کبوتر
آرد۵ لیوان
کره۱۲۵ گرم
روغن مایع½ قاشق چایخوری
تخم مرغ۱ عدد
ماست½ پیمانه
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
مخمر۲ قاشق چایخوری
آب یا شیر۱ لیوان
پنیر چدار یا سفیدبه مقدار کافی
زرده تخم مرغ و کنجدبرای رومال

طرز تهیه نان کبوتر

مرحله اول

برای تهیه نان کبوتر خوشمزه در ابتدای کار کره را به همراه روغن، شیر، ماست، نمک، شکر، تخم مرغ و خمیر مایه فوری درون یک کاسه گود می ریزیم، سپس با استفاده از همزن مفتولی یا چنگال مواد را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد را درون الک می ریزیم و به آرامی روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در همین حین مواد را مخلوط می کنیم تا خمیری و لطیف که به دست نمی چسبد شکل بگیرد. پس از اینکه خمیر جمع شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک کاسه مناسب را با کمی روغن چرب کرده، سپس خمیر را چونه می گیریم و درون کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یک جای گرم قرار می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود.

مرحله چهارم

پس از گذشت یک ساعت خمیر را هواگیری می کنیم و به سطح کار منتقل می کنیم. در ادامه خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به صورت جداگانه چانه می کنیم، سپس هر چانه را با دست باز می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مقداری پنیر چدار یا سفید در وسط خمیر قرار داده و مجددا آنرا چانه می کنیم. تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم، سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرها را با فاصله روی سینی می چینیم. در ادامه روی خمیرها را با پارچه نخی می پوشانیم و اجازه می دهیم ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند تا حجم بگیرند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد روی آنها می ریزیم. در نهایت سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم نان ها به مدت ۳۰ دقیقه بپزند تا کاملا طلایی شوند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 22 اردیبهشت 1401
           
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.