طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی خوشمزه و مخصوص ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال باقلوایی نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. …

طرز تهیه کیک کادایف خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کیک کادایف خوشمزه و ساده به روش ترکیه ای

طرز تهیه کیک کادایف کیک کادایف یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه ویفر موکا خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ویفر موکا خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه ویفر موکا ویفر موکا یکی از انواع بیسکویت های بین المللی و خوشمزه است به روش های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …

طرز تهیه نان شیرمال

آموزش دستور پخت طرز تهیه نان شیرمال صنعتی با ماست بدون فر بدون خمیر مایه ترکی اصفهان ترکیه تنوری کرم دار ساده خانگی

نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با چیشی همراه باشید.

مواد لازم نان شیرمال
آرد نانوایی۴۰۰ گرم
شیرنصف پیمانه
آبنصف پیمانه
شکر۱۲۰ گرم
پودر مخمر فوری۱٫۵ قاشق سوپخوری
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع¾ پیمانه
نمکنصف قاشق چایخوری

دستور پخت نان شیرمال

مرحله اول

برای تهیه نان شیرمال خانگی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.حالا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

حالا درب ظرف حاوی خمیر مایه را می بندیم و کنار می گذاریم تا حباب بزنه و عمل بیاد. حدودا سه تا پنج دقیقه برای عمل آمدن خمیر مایع کافی است. حالا یک ظرف گود و جادار انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر، شیر ولرم و نمک را داخلش می ریزیم.

مرحله سوم

حالا نصف آرد را به همراه خمیر مایه به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و کم کم آرد باقیمانده را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت منسجم پیدا کند.

مرحله چهارم

در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح صاف ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. اگر حین ورز دادن خمیر کمی سفت شد می توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا حالت خشکی خمیر از بین برود.

مرحله پنجم

پس از اینکه ورز دادن خمیر به پایان رسید، باید خمیر داخل ظرفی قرار بدهیم که حجمش دو برابر حجم خمیر باشد. ابتدا ظرف را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم ور وی درب ظرف را یک پارچه تمیز یا سلفون می کشیم.

مرحله ششم

در این مرحله خمیر را باید یک جای گرم قرار بدهیم تا عمل بیاید. حدود یک ساعت بعد خمیر باید دو یرایر شده باشد، حالا خمیر را با فشار دست کمی ورز می دهیم تا هوا گیری شود، سپس به چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم.

مرحله هفتم

چونه ها رو به می توانید با وردنه کمی صاف کنید یا به صورت لوله ای شکل بدهید و ببافید. این مرحله به سلیقه خودتا بستگی دارد، پس از اینکه خمیر شکل داده شده را داخل سینی فر چیدیم، رومال می زنیم و کنجد می پاشیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه رومال زدیم، سینی فر را داخل فر که از قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم. حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز هست تا نان ها اماده شوند. پس از گذشت این مدت اگر روی نان ها طلایی نشده بود گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود.

نکات پخت نان شیرمال

طرز تهیه رومال شیرمال

برای درست کردن رومال نان شیرمال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند. سپس برای براق شدن روی شیرمال ها ۱ قاشق غذاخوری روغن هم اضافعپه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید.

منبع : سایت نکته چی ( آموزش طرز تهیه نان شیرمال سنتی )

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/fingerfood_delnia
ثبت‌نام رژیم گروهی با تخفیف ویژه

براساس تجارب ۳۰ ساله‌ی دکتر کرمانی رژیم گروهی بهترین راه‌حل برای حفظ انگیزه‌ی افراد طی رژیم و رسیدن به وزن دلخواه در زمانی کوتاه هست، بیش از ۹۰ درصد افرادی که با برنافیت زیرنظر دکتر کرمانی رژیم گروهی گرفتن به وزن دلخواهشون رسیدن

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.