طرز تهیه پودر پیاز خانگی سالم و طبیعی در منزل با فر و بدون فر
طرز تهیه مربای به خانگی خوشمزه و مجلسی با رنگ عالی
طرز تهیه مربای به برای تهیه مربای به ابتدا بهها را بشویید و خرد کنید، سپس به همراه آب و شکر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بهها به …
طرز تهیه مربای انجیر، رمز و راز تهیه یک مربای خانگی خاص
طرز تهیه مربای انجیر مربای انجیر یکی از انواع مرباهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر جهان است که مانند انواع دیگر مرباها معمولا به عنوان صبحانه سرو می شود. البته از مربای …
طرز تهیه سس انبه به روش آبادانی با انبه تازه و پودر انبه
طرز تهیه سس انبه سس انبه، که بی شک یکی از چاشنی های محبوب و خوش طعم به شمار می آید، در کشورها و فرهنگ های مختلف سراسر جهان جایگاه ویژه ای …
طرز تهیه پودر پیاز
پودر پیاز یکی از انواع ادویه های بین المللی بسیار پر مصرف و محبوب در صنایع غذایی می باشد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم پودر پیاز | |
پیاز | ۵۰۰ گرم |
دستور تهیه پودر پیاز
مرحله اول
برای تهیه پودر پیاز خانگی ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم. سپس آنها را داخل آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان برود یا اینکه برای سرعت بخشیدن به کار با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. حالا باید پیازها را به صورت خلالی خرد کنیم.
مرحله دوم
توجه داشته باشید که باید پیازها را به صورت متوسط خلالی خرد کنید، زیرا اگر خیلی درشت باشند به راحتی خشک نمی شوند و زمان طولانی تری برای خشک شدن پیازها نیاز است و اگر خیلی نازک باشند زود تغییر رنگ می دهند.
مرحله سوم
پیازهای خرد شده را داخل سینی فر می چینیم، سپس فر را با کمترین حرارت روشن می کنیم و سینی فر را داخل فر قرار می دهیم. در این مرحله باید مراقب باشیم تا فر بیش از حد گرم نشود چون باعث تغییر رنگ و طعم پیازها می شود.
مرحله چهارم
هر زمانی متوجه گرم شدن بیش از حد فر شدیم آنرا خاموش می کنیم و پس از ۴۵ دقیقه مجددا روشن می کنیم تا پیازها به طور کامل خشک شوند. پس از اینکه پیازها خشک شدند باید بلافاصله آنها را در آسیاب ریخته و پودر کنیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که قرار دادن پیازهای خشک شده در محیط خانه باعث جذب رطوبت محیط می شود و دیگر به خوبی آسیاب نمی شوند به همین دلیل پس از خشک شدن باید خیلی سریع آنها را داخل آسیاب بریزیم و به پودر تبدیل کنیم.
مرحله ششم
نکته مهم برای حفظ طعم و بوی پودر پیاز این است که حتما باید آنرا در ظرفی با درب محکم بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این کار علاوه بر اینکه باعث حفظ کیفیت پودر پیاز می شود، به ماندگاری طولانی طعم و بوی آن نیز کمک می کند.
نکات تهیه پودر پیاز
پیاز مناسب
برای تهیه پودر پیاز بهتر است از پیازهای سفید یا زرد رنگ استفاده شود، به دلیل اینکه این نوع پیاز عطر و بوی بهتری دارند و پس از خشک شدن عطر خود را حفظ می کنند. البته با پیاز قرمز هم می توانیم پودر پیاز تهیه کنیم ولی به کیفیت پیاز زرد و سفید نمی رسد.
- منبع :
- img from shah_daneh