طرز تهیه پودر چغندر قرمز یا لبو خوشرنگ و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه پودر چغندر قرمز

طرز تهیه پودر چغندر قرمز خواص چیپس لبو برای لاغری نی نی سایت nv gf yknv rvlc

پودر چغندر قرمز یکی از انواع ادویه های اصیل ایرانی است که در انواع غذاها و دسرها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با مجله آنلاین چی شی همراه باشید.

مواد لازم پودر لبو قرمز
چغندر قرمزبه مقدار دلخواه

دستور تهیه پودر لبو

مرحله اول

برای تهیه پودر چغندر قرمز خشک شده ابتدا چغندر قرمز را می شوییم، سپس پوست شان را می گیریم و به صورت ورقه ای نازک مانند چیپس برش می زنیم. در ادامه چغندرهای ورقه شده را درون یک سبد مناسب می چینیم.

مرحله دوم

چغندرها را باید به صورتی داخل سبد بچینیم که روی هم قرار نگیرد. حالا سبد حاوی چغندرها را در هوای آزاد روبروی نور خورشید قرار می دهیم تا خشک شوند. اگر چیپس های چغندر را نازک برش زده باشیم ۲ تا ۳ روزه خشک می شوند.

مرحله سوم

برای اینکه ورقه های چغندر سریعتر خشک شوند می توانیم آنها را درون سینی فلزی قرار دهیم و روی شوفاژ یا بخاری قرار دهیم. روش دیگر این است که سینی را درون فر با کمترین حرارت قرار دهیم تا سریعتر خشک شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه خشک کردن چغندرها به پایان رسید می توانیم مقداری از آنها را به عنوان چیپس میوه نگه داریم و باقیمانده را داخل آسیاب می ریزیم تا به طور کامل پودر شوند. از این پودر به عنوان رنگ غذای طبیعی می توانیم استفاده کنیم.

چه امتیازی میدی؟
بروز رسانی توسط در سه شنبه 8 مهر 1399

مطالب پربازدید از سراسر وب

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.