طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای خانگی خوشمزه به روش سنتی قزوینی

طرز تهیه شیرینی نان چای شیرینی نان چای یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به قزوین می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در …

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل …

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه شف طیبه در خانه , پنیر ماسکارپونه ایتالیایی برای صبحانه , میزان کالری پنیر ماسکارپونه خانگی در منزل 

پنیر ماسکارپونه یکی از انواع پنیرهای خامه ای و پر چرب است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پنیر لیقوان لاکتیکی خانگی و خوشمزه به روش فرانسوی

مواد لازم پنیر ماسکارپونه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنیر ماسکارپونه

مرحله اول

خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب ملایم قرار می دهیم و هر چند دقیقه خامه را هم می زنیم تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد ( اگر دماسنج ندارید حدودا ۱۵ دقیقه طول می کشد تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد)

مرحله دوم

پس از اینکه خامه به دمای ۹۰ درجه سانتیگراد رسید سرکه سیفد را اضافه می کنیم و خامه را هر از گاهی هم می زنیم تا خامه برید شود و حالت یکدستی خود را از دست بدهد، پس از اینکه خامه برید ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا روی درب یک ظرف مناسب (مثل قوطی کمپوت آناناس) یک پارچه نخی ( تنظیف ) قرار می دهیم و خامه را داخل پارچه قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت در همین حالت بماند تا آب اضافی خامه به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم

طی این ۲۴ ساعت باید خامه در یخچال قرار داده شود تا خراب نشود. پس از ۲۴ ساعت پنیر ماسکارپونه به طور کامل منسجم و یکدست شده است و آب و سرکه اضافی خارج شده از پنیر ته ظرف جمع شده است که باید انرا دور بریزیم.

مرحله پنجم

از این پنیر می توانیم به عنوان صبحانه یا برای تهیه انواع دسر های معروف مثل دسر تیرامیسو استفاده کنیم. ماندگاری این پنیر به دلیل اینکه حاوی مواد نگهدارنده نیست سه روز بیشتر نیست که باید در یخچال نگهداری شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from biggerbolderbaking.com
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.