مطالب پر بازدید امروز
جدیدترین مدل های شلوار زنانه 1403

جدیدترین مدل های شلوار زنانه 1403؛ همه را مبهوت استایل خود کنید!

جدیدترین مدل های شلوار زنانه 1403 جدیدترین مدل‌های شلوار زنانه 1403 با طراحی‌های شیک و راحتی بی‌نظیر، انتخابی عالی برای دختران و بانوان ایرانی است. این شلوارها برای دورهمی‌های دوستانه و روزمره …

جذاب ترین مدل های ناخن پا طرح میوه

جذاب ترین مدل های ناخن پا طرح میوه؛ کلی ایده جذاب و کیوت برای خانم های جوان

جذاب ترین مدل های ناخن پا طرح میوه یه بار توی آرایشگاه بودم، دیدم دخترا کلی ذوق و شوق داشتن برای جذاب ترین مدل های ناخن پا طرح میوه. یکی می‌گفت که …

کیف زنانه دوشی گرد مشکی

کیف زنانه دوشی گرد مشکی؛ اگر اهل ست زدن هستی حتما این مدل ها رو ببین!

کیف زنانه دوشی گرد مشکی وقتی حرف از کیف زنانه دوشی گرد مشکی می‌زنیم، انگار داریم از یکی از اون آیتم‌های اساسی حرف می‌زنیم که همه‌جا میشه دیدش. این کیف‌ها معمولاً هم …

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خوشمزه به روش اصیل ایتالیایی

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه شف طیبه در خانه , پنیر ماسکارپونه ایتالیایی برای صبحانه , میزان کالری پنیر ماسکارپونه خانگی در منزل 

پنیر ماسکارپونه یکی از انواع پنیرهای خامه ای و پر چرب است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پنیر لیقوان لاکتیکی خانگی و خوشمزه به روش فرانسوی

مواد لازم پنیر ماسکارپونه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنیر ماسکارپونه

مرحله اول

خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب ملایم قرار می دهیم و هر چند دقیقه خامه را هم می زنیم تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد ( اگر دماسنج ندارید حدودا ۱۵ دقیقه طول می کشد تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد)

مرحله دوم

پس از اینکه خامه به دمای ۹۰ درجه سانتیگراد رسید سرکه سیفد را اضافه می کنیم و خامه را هر از گاهی هم می زنیم تا خامه برید شود و حالت یکدستی خود را از دست بدهد، پس از اینکه خامه برید ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا روی درب یک ظرف مناسب (مثل قوطی کمپوت آناناس) یک پارچه نخی ( تنظیف ) قرار می دهیم و خامه را داخل پارچه قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت در همین حالت بماند تا آب اضافی خامه به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم

طی این ۲۴ ساعت باید خامه در یخچال قرار داده شود تا خراب نشود. پس از ۲۴ ساعت پنیر ماسکارپونه به طور کامل منسجم و یکدست شده است و آب و سرکه اضافی خارج شده از پنیر ته ظرف جمع شده است که باید انرا دور بریزیم.

مرحله پنجم

از این پنیر می توانیم به عنوان صبحانه یا برای تهیه انواع دسر های معروف مثل دسر تیرامیسو استفاده کنیم. ماندگاری این پنیر به دلیل اینکه حاوی مواد نگهدارنده نیست سه روز بیشتر نیست که باید در یخچال نگهداری شود.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 2

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 21 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from biggerbolderbaking.com
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.