طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید. همچنین ببینید : طرز تهیه …

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ساده به روش بازاری

طرز تهیه شیرینی نعلی شیرینی نعلی یکی از انواع شیرینی ها خوشمزه و مجلسی ایرانی است که مانند شیرینی مربایی برای عید نوروز تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون خوشمزه و مخصوص به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی ماکارون شیرینی ماکارون یکی از انواع شیرینی های خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور فرانسه می باشد. مواد اصلی تشکیل دهنده این شیرینی مجلسی سفیده …

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه شف طیبه در خانه , پنیر ماسکارپونه ایتالیایی برای صبحانه , میزان کالری پنیر ماسکارپونه خانگی در منزل 

پنیر ماسکارپونه یکی از انواع پنیرهای خامه ای و پر چرب است که اصالت آن متعلق به ایتالیا می باشد، برای مشاهده این اموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه پنیر لیقوان لاکتیکی خانگی و خوشمزه به روش فرانسوی

مواد لازم پنیر ماسکارپونه
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
سرکه سفید۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه پنیر ماسکارپونه

مرحله اول

خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت بخار آب ملایم قرار می دهیم و هر چند دقیقه خامه را هم می زنیم تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد ( اگر دماسنج ندارید حدودا ۱۵ دقیقه طول می کشد تا دمای خامه به ۹۰ درجه سانتیگراد برسد)

مرحله دوم

پس از اینکه خامه به دمای ۹۰ درجه سانتیگراد رسید سرکه سیفد را اضافه می کنیم و خامه را هر از گاهی هم می زنیم تا خامه برید شود و حالت یکدستی خود را از دست بدهد، پس از اینکه خامه برید ظرف را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله سوم

حالا روی درب یک ظرف مناسب (مثل قوطی کمپوت آناناس) یک پارچه نخی ( تنظیف ) قرار می دهیم و خامه را داخل پارچه قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۲۴ ساعت در همین حالت بماند تا آب اضافی خامه به طور کامل گرفته شود.

مرحله چهارم

طی این ۲۴ ساعت باید خامه در یخچال قرار داده شود تا خراب نشود. پس از ۲۴ ساعت پنیر ماسکارپونه به طور کامل منسجم و یکدست شده است و آب و سرکه اضافی خارج شده از پنیر ته ظرف جمع شده است که باید انرا دور بریزیم.

مرحله پنجم

از این پنیر می توانیم به عنوان صبحانه یا برای تهیه انواع دسر های معروف مثل دسر تیرامیسو استفاده کنیم. ماندگاری این پنیر به دلیل اینکه حاوی مواد نگهدارنده نیست سه روز بیشتر نیست که باید در یخچال نگهداری شود.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 خرداد 1399
  • منبع :
  • img from biggerbolderbaking.com
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.