مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و تخم مرغ سالاد ها انواع مختلف دارند. بعضی از سالاد ها با توجه به محتویات آن، می تواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی مورد …

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

عکس‌های جدید مدل هودی زنانه، برای بانوان شیک پوش!

مدل هودی زنانه هودی زنانه شیک نمادی از راحتی و زیبایی در عین حال است، طراحی‌های نوآورانه و متنوع آن به شما اجازه می‌دهد تا در هر موقعیتی، از یک دورهمی دوستانه …

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و با طعم فوق العاده

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر فوری و با طعم فوق العاده

طرز تهیه پیتزا پپرونی بدون خمیر پیتزا پپرونی بدون خمیر یکی از رسپی های محبوب پیتزا پپرونی است که به دلیل اینکه خمیر ندارد، خیلی سریع تر آماده می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه ماهی با سس دقوس تند و خوشمزه جنوبی

طرز تهیه ماهی با سس دقوس

طرز تهیه ماهی با سس دقوس , دستور پخت ماهی با سس دقوس

ماهی با سس دقوس یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه جنوبی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی با سس دقوس در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی۴ تکه
آرد۴ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
فلفل تند۲ عدد
تمرهندی½ بسته
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه ماهی با سس دقوس

مرحله اول

برای تهیه ماهی خوشمزه با سس دقوس در ابتدای کار پوست گوجه فرنگی ها را جدا می کنیم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی رنده شده را درون یک تابه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا به آرامی گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا آب اضافی آن به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه آب گوجه فرنگی کشیده شد، سیرها را درون تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا با پوره گوجه فرنگی یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به همراه روغن و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه فلفل های تند را به صورت درشت خرد کرده و به تابه می افزاییم.

مرحله چهارم

حالا تمرهندی را درون نصف لیوان آب جوش حل کرده و پس از صاف کردن به تابه اضافه می کنیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب اضافی داخل تابه کشیده شود و سس شروع به روغن انداختن کند.

مرحله پنجم

در همین حین آرد را درون یک بشقاب می ریزیم و با مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ترکیب می کنیم، سپس تکه های ماهی را درون آرد می غلطانیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله ماهی های سرخ شده را به تابه حاوی سس اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به خوردشان برود. در نهایت پس از اینکه سس به خورد ماهی ها رفت، آنها را درون ظرف می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 28 اسفند 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.