طرز تهیه خورش گوشت تکه ای خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه خورش گوشت تکه ای خوشمزه و مجلسی شمالی

طرز تهیه خورش گوشت این خورش با گوشت گوسفندی تهیه می شود که با گوجه فرنگی تازه پخته می شود. این خورش ساده و بدون سبزیجات است و در کنار برنج یا …

طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و مجلسی به روش مراغه ای

طرز تهیه سوپ ماست خوشمزه و مجلسی به روش مراغه ای

طرز تهیه سوپ ماست سوپ ماست یکی از انواع سوپ های خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی محلی در ادامه …

طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه دونات پیتزایی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه دونات پیتزایی دونات پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی …

طرز تهیه سالونه ماهی

طرز تهیه سالونه ماهی , دستور پخت سالونه ماهی سوری

سالونه ماهی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه شهر بوشهر است که با رسپی های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالونه ماهی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی۴ تکه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد
پودر زنجبیل و سیاه دانهبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالونه ماهی

مرحله اول

برای تهیه سالونه ماهی به روش بوشهری در ابتدای کار پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، سیر را درون تابه رنده کرده و به خوبی تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود. در ادامه مقداری زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زنجبیل و سیاه دانه به تابه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله تکه های ماهی را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت ماهی ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم و سمت دیگرشان را نیز به طور کامل سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

حالا تکه های ماهی را از تابه خارج می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه کمی روغن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه ماهی ها را به همراه ۱ لیوان آب جوش داخل تابه بر می گردانیم.

مرحله پنجم

مواد را به آرامی ترکیب می کنیم، سپس درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تکه های ماهی به طور کامل مغزپخت شوند. در صورت تمایل برای بهتر شدن طعم خورش می توانیم مقداری رب انار یا تمرهندی نیز اضافه کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت ماهی به طور کامل پخت، باید صبر کنیم تا آب اضافی درون تابه کشیده شود و خورش شروع به روغن انداختن کند. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 25 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.