مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه رولت سوئیسی مارمالادی اصل خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه رولت سوئیسی مارمالادی اصل خوشمزه و مخصوص

طرز تهیه رولت سوئیسی مارمالادی رولت یکی از شیرینی های پرطرفدار به حساب می آید که مورد توجه کل مردم کشورهای جهان است و مختص جای خاصی نیست. رولت همان طور که …

طرز تهیه نان سنگک خوشمزه و ساده به روش نانوایی

طرز تهیه نان سنگک خوشمزه و ساده به روش نانوایی

طرز تهیه نان سنگک نان سنگک یکی از نان های سنتی ایرانی است که از محبوب ترین نان ها در میان ایرانیان محسوب می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه کیک شکلات بی بی خوشمزه به روش کافی شاپی

طرز تهیه کیک شکلات بی بی

طرز تهیه کیک شکلات بی بی کیک بی بی نی نی سایت طرز تهیه کیک بی بی تهران طرز تهیه ی کیک بی بی طرز تهیه کیک بی بی گاناش طرز تهیه کیک بی بی بدون فر طرز تهیه کیک اسفنجی بی بی فیلم طرز تهیه کیک بی بی کیک بی بی بوشهر

کیک شکلات بی بی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلات بی بی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شکلات بی بی
آرد قنادی۲ پیمانه
پودر کاکائو½ پیمانه
بکینگ پودر۲ و نیم قاشق چایخوری
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
پودر نسکافه۱ قاشق چایخوری
پودر قند۱ و نیم پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
وانیل½ قاشق چایخوری
آب جوش½ پیمانه
خامه فرم گرفتهبه مقدار کافی

طرز تهیه کیک شکلات بی بی

مرحله اول

برای تهیه کیک شکلات بی بی خوشمزه ابتدای کار آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم و جوش شیرین را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا پودر نسکافه را به همراه شکر به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه میان مواد خشک را حفره ایجاد می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله شیر را به همراه وانیل درون مخلوط آرد می ریزیم، سپس با دور کند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه در حین هم زدن آرام آرام آب جوش را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید آب جوش را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا تخم مرغ نپزد. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.

مرحله پنجم

در این مرحله دقت کنید مایه کیک نسبت به مابقی کیک ها کمی رقیق تر است. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

مرحله ششم

حالا قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذست این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک پخته است.

مرحله هشتم

حالا قالب کیک را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم و به صورت لایه ای به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم. در ادامه خامه قنادی را فرم می دهیم.

مرحله نهم

در نهایت کیک را خامه کشی می کنیم و به ترتیب لایه ها را پس از خامه کشی روی هم قرار می دهیم، سپس با شکلات آب شده تزئین می کنیم. در آخر کیک شکلات بی بی را به همراه چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : جمعه 8 بهمن 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.