طرز تهیه کیک شکلات بی بی خوشمزه به روش کافی شاپی
طرز تهیه کیک شکلات بی بی
کیک شکلات بی بی یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در کافی شاپ ها سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلات بی بی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک شکلات بی بی | |
آرد قنادی | ۲ پیمانه |
پودر کاکائو | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ و نیم قاشق چایخوری |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پودر نسکافه | ۱ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ و نیم پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آب جوش | ½ پیمانه |
خامه فرم گرفته | به مقدار کافی |
طرز تهیه کیک شکلات بی بی
مرحله اول
برای تهیه کیک شکلات بی بی خوشمزه ابتدای کار آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک می ریزیم، سپس درون یک کاسه مناسب الک می کنیم و جوش شیرین را به همراه نمک به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پودر نسکافه را به همراه شکر به مخلوط آرد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه میان مواد خشک را حفره ایجاد می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه روغن مایع درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله شیر را به همراه وانیل درون مخلوط آرد می ریزیم، سپس با دور کند همزن برقی به مدت ۲ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه در حین هم زدن آرام آرام آب جوش را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید آب جوش را کم کم به مایه کیک اضافه کنید و به صورت مداوم هم بزنید تا تخم مرغ نپزد. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله دقت کنید مایه کیک نسبت به مابقی کیک ها کمی رقیق تر است. در ادامه یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه کیک را درون قالب می ریزیم.
مرحله ششم
حالا قالب کیک را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود. در ادامه قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزد.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از گذست این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، برای این منظور یک خلال دندان یا سیخ چوبی مرکز کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک پخته است.
مرحله هشتم
حالا قالب کیک را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم و به صورت لایه ای به ۳ قسمت مساوی برش می زنیم. در ادامه خامه قنادی را فرم می دهیم.
مرحله نهم
در نهایت کیک را خامه کشی می کنیم و به ترتیب لایه ها را پس از خامه کشی روی هم قرار می دهیم، سپس با شکلات آب شده تزئین می کنیم. در آخر کیک شکلات بی بی را به همراه چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.
- منبع :
- deserkade_t.a