طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه به روش قنادی ها

طرز تهیه شیرینی لطیفه شیرینی لطیفه یکی از انواع شیرینی های خامه ای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با چی شی همراه باشید. همچنین ببینید : طرز تهیه …

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی

کیک شکلاتی یخچالی , طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی , دستور پخت کیک شکلاتی یخچالی

کیک شکلاتی یخچالی یا موزاییکی، یک کیک یخچالی است که با شکلات ذوب شده کاور شده است. این کیک از بیسکوییت آماده تهیه شده و نیاز و پخت و پز ندارد. با ترکیب چند ماده ساده می توان این دسر زیبا و شیک را برای مهمانی ها تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک شکلاتی یخچالی
شکلات شیری۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور۱ بسته
کره۵۰ گرم
شکرنصف لیوان
شیرنصف لیوان
پودر کاکائو۲ قاشق سوپ خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک شکلاتی یخچالی

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص یخچالی با طعم شکلاتی در ابتدای کار، شکلات شیری را خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به روش بن ماری روی بخار کتری قرار می دهیم تا به روش بن ماری ذوب شود.

مرحله دوم

در این مرحله یک قالب سیلیکونی را با شکلات ذوب شده می پوشانیم. سپس قالب را به مدت ۱ ساعت درون یخچال می گذاریم تا شکلات خوب سفت شود. تا شکلات سفت شود، مواد کیک موزاییکی را آماده می کنیم.

مرحله سوم

برای این کار، بیسکوییت ها را با دست به صورت درشت خرد می کنیم. کره را در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود. در حد گرم شدن فقط گرما می دهیم. سپس شیر و شکر و کاکائو را به آن اضافه کرده و می گذاریم داغ شود.

مرحله چهارم

در آخر کار، وانیل را به آن اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم. مواد باید کمی ولرم باشد. اگر مواد داغ باشد بیسکوییت نرم می شود. وقتی که مایه ولرم شد، روی بیسکوییت ها می ریزیم و می گذاریم تا خوب خنک شود.

مرحله پنجم

در این مرحله درون قالب شکلاتی که در یخچال گذاشته بودیم می ریزیم، سپسپ به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم. بعد از این که یک شب استراحت کرد، با دقت از قالب خارج کرده و به دلخواه تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 6 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.