طرز تهیه کیک کدو حلوایی خانگی خوشمزه و مجلسی در منزل
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی یکی از انواع کیک های خوشمزه شب یلدا است که با روش های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
ابتدا کدو حلوایی را پخته و پوره میکنیم. زرده و سفیده تخممرغ را جدا کرده، سفیده را با شکر میزنیم تا فرم بگیرد. زرده را با شکر و وانیل مخلوط کرده، سپس روغن و پنیر را اضافه میکنیم. در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میپزیم.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر خامه ای | ۱۵۰ گرم |
کدو حلوایی | ۱ لیوان |
مغز گردو | ۱۰۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری سرپر |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ½ لیوان |
دستور پخت کیک کدو حلوایی
فهرست محتوا
مرحله ۱: پخت و پوره کردن کدو حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را به صورت آبپز می پزیم و آنرا پوره می کنیم (۱ لیوان پوره کدو حلوایی) و کنار می گذاریم تا خنک شود.در ادامه زرده و سفیده تخم مرغ ار جدا می کنیم و سفیده تخم مرغ را در حدی هم می زنیم تا که فرم بگیرد.
مرحله ۲: افزودن شکر به سفیده تخم مرغ
سپس نصف شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا زمانی که سفیده تخم مرغ کمی سفت شود. سفیده تخم مرغ را در یخچال قرار می دهیم و زرده تخم مرغ را به همراه باقیمانده شکر و وانیل مخلوط می کنیم.
مرحله ۳: زدن زرده و افزودن روغن و پنیر
زرده تخم مرغ را به حدی می زنیم که کشدار و کرمی رنگ شود. در ادامه روغن مایع را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و در حدی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. حالا پنیر خامه ای را کمی مخلوط می کنیم که نرم شود سپس به مواد اضافه می کنیم.
مرحله ۴: ترکیب پوره کدو با مواد خشک
پس از اینکه پنیر خامه ای با دیگر مواد یکدست شد، مغز گردو را به همراه دارچین و پوره کدو حلوایی اضافه می کنیم و در حدی که با هم یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و دو مرتبه الک می کنیم.
مرحله ۵: مخلوط کردن آرد و سفیده با مواد
نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با مواد یکدست شود، سپس باقیمانده آرد را به همراه سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود.
مرحله ۶: آمادهسازی قالب و پخت کیک
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک قالب ۲۰ سانتی را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم. برای پخت کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است.
نکات طرز تهیه کیک کدو حلوایی
کیک کدو حلوایی بدون فر
برای تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر، ابتدا کدو را بخارپز کرده و پوره میکنیم. سپس تخممرغها را با شکر و وانیل هم زده تا کرمی شود. ماست و پوره کدو را اضافه کرده، سپس آرد و بیکینگ پودر را با دارچین ترکیب و به تدریج به مخلوط اضافه میکنیم. در نهایت مواد را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم پخت میکنیم تا کیک کاملاً بپزد.
کیک کدو حلوایی شکلاتی
برای تهیه کیک کدو حلوایی شکلاتی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و تخممرغ و وانیل را مخلوط میکنیم. سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا بافت مواد سبک و پوک شود. پس از آن ماست، روغن مایع و پوره کدو حلوایی را به ترکیب اضافه کرده و مخلوط میکنیم. در مرحله بعد آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را الک کرده و به مواد اضافه میکنیم. مایه کیک را در قالب چربشده میریزیم و قالب را محکم میزنیم تا حبابها از بین بروند. سپس قالب را در فر قرار داده و به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه میپزیم تا کیک آماده شود. در نهایت کیک را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن از قالب خارج میکنیم.
- منبع :
- elahe_s_kitchen