مطالب پر بازدید
درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا با روش های طب سنتی در منزل

درمان بی حسی دست و پا بی‌حسی دست و پا می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد، از جمله مسمومیت دارویی، بیماری‌های اعصاب مرکزی مانند ام اس، سندروم تونل کارپال، مشکلات ستون فقرات، …

طرز تهیه شیرینی الماسی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی الماسی خوشمزه و مجلسی برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی الماسی شیرینی الماسی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی را می توان با ساده ترین مواد تهیه نمود. این …

طرز تهیه قرابیه چرخ فلکی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه چرخ فلکی خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه قرابیه چرخ فلکی قرابیه چرخ فلکی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و بی نظیر ترکیه‌ای است که بافتی سبک و ترد دارد و یک میان وعده مناسب و شیک برای پذیرایی …

طرز تهیه نان مغزدار خرما و گردو خوشمزه به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار ترکیه گردویی شکلاتی پنیری لقمه ای مغزدار خرمایی با خمیر جادویی

نان مغزدار یکی از انواع نان های سالم و بسیار خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این دستور شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان مغزدار
آرد سفیدحدود ۲٫۵ پیمانه
شیر ولرم½ پیمانه
روغن مایعیک سوم پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
شکر۵ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
وانیل۱ پنس
نمک¼ قاشق چایخوری
خرما۱۵ عدد
مغز گردو۴ قاشق غذاخوری

دستور تهیه نان مغزدار

مرحله اول

برای تهیه نان مغزدار ابتدا برای عمل آوردن خمیر مایه، شیر ولرم را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و پودر خمیر مایه فوری داخل یک ظرف مناسب مخلوط می کنیم و درب ظرف را می گذاریم، سپس به مدت ۱۰ دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید و پف کند.

مرحله دوم

حالا تخم مرغ را به همراه وانیل و باقیمانده شکر داخل یک ظرف مناسب به خوبی هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود، سپس روغن مایع و نمک را اضافه می کنیم و پس از کمی هم زدن خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم.

مرحله سوم

آرد را دو مرتبه الک می کنیم سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود. خمیر باید مقدار خیلی کمی چسبندگی داشته باشد به همین خاطر مراقب باشید بیش از حد آرد اضافه نکنید، چون خمیر خشک می شود.

مرحله چهارم

حالا یک ظرف گود را با روغن چرب می کنیم و خمیر را داخل آن قرار می دهیم. روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و یک پارچه هم روی ظرف می اندازیم و در دمای آشپزخانه قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند و حجمش دو برابر شود.

مرحله پنجم

پس از یک ساعت خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هوای اضافی خمیر گرفته شود، حالا خمیر را به ۷ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را به صورت دایره ای با وردنه باز می کنیم.

مرحله ششم

حالا وسط هر خمیر مقدار خرمای بدون هسته و مغز گردو قرار می دهیم و لبه های آنرا مانند پیراشکی گوشت روی هم بر می گردانیم و با چنگال به هم می چسبانیم. در ادامه یک قالب مناسب را چرب می کنیم و خمیرها را کنار هم داخل قالب می چینیم.

مرحله هفتم

حالا با چاقو می تواندی طرح دلخواه خود را روی خمیر بیندازید یا اینکه به صورت ساده آنرا را رومال کنید. برای رومال کردن خمیر ۱ قاشق غذاخوری شیر را با یک زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و روی خمیر می مالیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه خمیر را رومال کردیم فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود و روی خمیر را هم به مدت ۱۵ دقیقه با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا کمی استارحت کند. پس از ۱۵ دقیقه نان را در فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان برای پخت نان نیاز است. پس از اینکه نان پخت اجازه می دهیم کمی خنک شود، سپس از قالب خارج می کنیم. برای درخشان تر شدن نان مغز دار می توانیم با قلمو کمی شربت بار سرد یا عسل روی آن بمالیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 مرداد 1399
  • منبع :
  • img from instagram.com/sharmin.food
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.