طرز تهیه نان پیازچه و جعفری

طرز تهیه نان پیازچه و جعفری پنیر عالی روی گاز کرمانشاهی کلانه سبزی دار با سبزی کوهی با دوغ xvc jidi khk  dhc i  utvd

نان پیازچه و جعفری یکی از انواع نان های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا برای عصرانه استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم نان پیازچه و جعفری
آرد سفید۳ و ¾ پیمانه
آب گرم۱ و ¼ پیمانه
پودر خمیر مایه فوری۲ و ¼ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
شیر¾ پیمانه
روغن زیتون۵ قاشق غذاخوری
زردچوبه۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق غذاخوری
جعفری¼ پیمانه
پیازچه¼ پیمانه

دستور پخت نان پیازچه و جعفری

مرحله اول

برای تهیه نان پیازچه و جعفری خانگی ابتدا آب گرم را یه همراه پودر مخمر و شکر داخل یک کاسه مناسب و جادار مخلوط می کنیم و درب انرا می گذاریم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم تا ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت کند و عمل بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه روغن زیتون، پیازچه و جعفری ساطوری شده، نمک، زردچوبه و آرد به کاسه حاوی خمیر مایه عمل امده اضافه می کنیم و با قاشق به خوبی مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت بگیرد.

مرحله سوم

حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود و چسبندگی خیلی کمی داشته باشد. در ادامه خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را چونه می گیریم و روی سطح کار قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی چونه ها را با دستمال می پوشانیم و اجازه می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در این حالت استراحت کنند. در همین حین سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم و چونه ها را پس از استراحت با وردنه پهن می کنیم.

مرحله پنجم

چون ها را باید به صورت با وردنه باز کنیم که قطرشان به صورت حدودی ۲۰ سانتی متر باشد. حالا خمیرهای باز شده را داخل سینی فر می چینیم و با دست روی خمیرها طرح می اندازیم، سپس با روغن زیتون روی خمیرها را رومال می کنیم.

مرحله ششم

فر را باید از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سینی فر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نان ها بپزند. پس از اینکه نان ها پختند گریل را روشن می کنیم.

مرحله هفتم

زمانی که گریل را روشن کردیم بالای سر نان ها می ایستیم تا رنگشان بیش از حد تیره نشود، سپس سینی را از فر خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا نان ها کمی خنک شوند. در پایان نان ها را جمع می کنیم و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.