طرز تهیه آبلیمو طبیعی خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی

طرز تهیه آبلیمو طبیعی خانگی خوشمزه و سالم به روش سنتی

طرز تهیه آبلیمو آبلیمو یا آب لیمو ترش یکی از معروف ترین چاشنی های ایرانی ها است که در انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت …

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی خوشرنگ و خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه ترشی آلبالو ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در فصل تابستان تهیه می شود. شاید خیلی ها اسم این ترشی خوشرنگ و بسیار …

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره خوشمزه و مجلسی به روش اصیل شمالی

طرز تهیه ترشی غوره ترشی غوره یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی شی …

طرز تهیه مربای آلبالو

طرز تهیه مربای آلبالو خانم گل آور تصویری خشک انواع مربای آلبالو با قند با هسته چاشنی مربای آلبالو

مربای آلبالو یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود. طعم مربای آلبالو به دلیل اینکه این میوه طعمی ترش داردف ملس می باشد و به کسانی که عاشق طعم ترش و شیرین هستند توصیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای آلبالو در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم مربای آلبالو
آلبالو۱ کیلوگرم
شکر۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
وانیل (اختیاری)۱ پنس

دستور تهیه مربای آلبالو

مرحله اول

ابتدا هسته های آلبالوها را به وسیله دستگاه هسته گیر یا خلال دندان خارج می کنیم و آنها را به صورت لایه ای داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. به این صورت که روی هر لایه آلبالو مقداری شکر می پاشیم تا آلبالوها آب بیندازند.

مرحله دوم

در ادامه هسته های آلبالو را داخل یک لیوان آب جوش می ریزیم، سپس آب جوش را صاف می کنیم و به قابلمه حاوی آلبالوها اضافه می کنیم. حالا قابلمه حاوی آلبالو را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا آلبالوها به خوبی آب بیندازند.

مرحله سوم

پس از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا جوش بیاید و روی آلبالوها کف کند. حالا با قاشق یا کفگیر کف روی آلبالوها را جمع می کنیم و دور می ریزیم. این کار را حتما انجم دهید تا مربای شفاف شفاف و درخشان شود.

مرحله چهارم

حرارت زیر قابلمه را نیز نیست کم و زیاد کنید چون باعث می شود رنگ مربا سیاه شود. حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا مربا قوام بیاید، اگر مربا بیشتر از ۳۰ دقیقه روی حرارت بماند کیفیتش افت می کند و رنگش تیره می شود.

مرحله پنجم

اگر پس از ۳۰ دقیقه دیدید که مربا قوام نیامده است آلبالوها را خار ج کنید و فقط اجزه دهید شربت مربا روی حرارت بماند تا به قوام برسد و حالتی کشدار پیدا کند. در آخر مقداری آبلیمو و در صورت تمایل وانیل اضافه می کنیم.

مرحله ششم

البته احتمال شکرک زدن این مربا خیلی کم است و می توانید آبلیمو را هم حذف کنید. حالا اجازه می دهیم مربا به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط خنک شود، سپس آنرا داخل ظرف شیشه ای می ریزیم و داخل یخچال نگهدای می کنیم.

نکات طرز تهیه مربای آلبالو

 

درست کردن شربت آلبالو

اگر بخواهیم در کنار مربای آلبالو، شربت این میوه را هم درست کنیم، کافیست که مقداری بیشتری شکر اضافه کنیم و در پایان مقداری از شربت مربا را درون شیشه بریزیم و درون یخچال نگهداری کنیم. برای تهیه شربت کافیست که شیره اضافی مربا را با آب خنک ترکیب کرده و سرو کنیم. اموزش کامل شربت آلبالو را در مطلب زیر ببینید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.