12 مورد از مهم ترین خواص و مضرات زردآلو برای سلامتی

خواص زردآلو

خواص زردآلو برای پوست خشک خیس شده و دیابت هسته زردآلو قیسی طبع برای کبد برای یبوست

زردآلو یکی از انواع میوه های بسیار محبوب فصل تابستان است که خواص درمانی بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص زردآلو در ادامه با چیشی همراه باشید.

ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم زردآلو
انرژی۵۰ کیلو کالری
فیبر۲ گرم
پتاسیم۲۵۹ میلی گرم
منیزیم۱۰ میلی گرم
آهن۰.۳۹ میلی گرم
کربوهیدرات۱۱ گرم
ویتامین C۱۰ میلی گرم
فسفر۲۳ میلی گرم
پروتئین۱۴ گرم
ویتامین K۳.۳ میکرو گرم

فواید و خواص زردآلو

سلامت چشم

زردآلو از میوه هایی است که برای سلامت چشم بسیار مفید است. زردآلو حاوی مقادیر غنی از انواع ویتامین ها و کاروتنوئیدها می باشد و به همین دلیل علاوه بر تقویت بینایی، می تواند باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های چشمی نیز شود.

خواص ضد سرطان زردآلو

زردآلو به دلیل وجود انواع آنتی اکسیدان های قوی و ویتامین هایی مثل ویتامین C و ویتامین A خاصیت ضد سرطانی بسیار قوی دارد. مصرف زردآلو می تواند باعث کاهش رشد سلول های سرطانی شود و به کنترل رادیکال های آزاد مخرب که یکی از عوامل اصلی سرطان هستند کمک کند.

خواص زردآلو برای ریزش مو

یکی از خاصیت های جالب و کمتر شناخته شده زردآلو تقویت موها می باشد. روغن زردآلو حاوی مقادیر غنی از ویتامین E می باشد و به همین دلیل برای افزایش رشد موها و جلوگیری از ریزش موهای سر بسیار موثر است.

درمان کم خونی

یکی از مهم ترین دلایل کم خونی فقر آهن می باشد. زردآلو حاوی مقادیر غنی از آهن می باشد که به همین دلیل می تواند علاوه بر افزایش روند تولید گلبول های قرمر، به بهبود تولید و جریان خون نیز کمک شایانی کند. یکی دیگر از دلایلی که می توان از زردآلو برای درمان کم خونی استفاده کرد این است که این میوه حاوی مس نیز می باشد که به همین دلیل می تواند باعث جذب حداکثری آهن در بدن شود و در نتیجه به درمان کم خونی کمک کند.

درمان یبوست

زردآلو از میوه هایی محسوب می شود که برای درمان یبوست بسیار مناسب است. زردآلو علاوه بر فیبر فراوان، دارای مقادیر غنی از پکتین و سلولز می باشد که به همین دلیل می تواند به روند حرکات روده ای کمک کند و به آسانی یبوست را درمان کند.

خواص زردآلو برای زنان

همانطور که می دانید اکثر خانم ها به دلیل عادت ماهیانه با فقر آهن روبرو هستند که این فقر آهن در نتیجه باعث ایجاد کم خونی می شود. مصرف زردآلو برای جبران کم خونی خانم های در دوران قاعدگی، یائسگی و حتی بارداری بسیار مفید است.

کاهش خطر بیماری های قلبی

مصرف زرآلو باعث می شود که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی تا حد زیادی کاهش یابد. زردآلو حاوی مقادیر غنی از لیکوپن و انواع آنتی اکسیدان های قوی می باشد که به همین دلیل می تواند علاوه بر کاهش کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کاهش دهد.

خواص زردآلو برای کاهش وزن

مصرف زردآلو به تنهایی نمی تواند تاثیر بسیار زیادی برای لاغری داشته باشد ولی اگر از این میوه یا فراورده های آن در یک رژیم غذایی کامل استفاده کنید می تواند به لاغری کمک کند. فیبر و کالری بسیار کم زردآلو برای کاهش وزن مفید هستند.

نرم کننده طبیعی مو

جالب است بدانید که زردآلو به عنوان یک نرم کننده طبیعی مو شناخته می شود. مصرف موضعی زردآلو باعث می شود تولید سبوم در پوست به طور قابل توجهی افزایش یابد و به همین دلیل باعث نرمی و لطافت موهای سر می شود.

درمان آکنه

زردآلو دارای خواص ضد التهابی است و به همین دلیل می تواند به رفع قرمزی پوست و آکنه کمک کند. علاوه بر این از اسکراب یا ماسک زردآلو می توانید برای رفع جوش های سر سیاه نیز استفاده کنید. برای تهیه ماسک زردآلو کافیست میوه را پوره کرده و روی پوست خود قرار دهید، پس از اینکه پوره زردآلوی روی پوست، به طور کامل خشک شد، آنرا با آب بشویید.

مضرات زردآلو

حملات شدید تنفسی

برگه های خشک شده زردآلو ممکن است حاوی مقادیر زیادی از گوگرد و سولفیت ها باشند. به همین دلیل توصیه می شود که افرادی که به گوگرد حساسیت دارند از مصرف برگه زردآلو خودداری کنند زیرا می تواند باعث حملات شدید تنفسی شود.

آلرژی و حساسیت

زردآلو از میوه های حساسیت زا محسوب می شود و ممکن است افرادی زیاد به آن حساسیت داشته باشند. به همین دلیل توصیه می شود که از خوردن زیاد زردآلو خودداری کنید، زیرا ممکن است کسانی هم که به زردآلو حساسیت ندارند با مشکلاتی مواجه شوند.

دوست داشتی؟ share کن!
توجه: مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت چی‌شی با هدف اطلاع‌رسانی و آموزشی ارائه شده‌اند و نباید به‌عنوان توصیه پزشکی تخصصی در نظر گرفته شوند. این مطالب صرفاً ترجمه‌شده از منابع معتبر هستند و جایگزینی برای مراجعه به پزشک جهت تشخیص یا درمان نخواهند بود.

مطالب جذاب از سراسر وب

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.