طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در فر بدون گوشت با رب انار ترکیه ای تزیین دلمه فلفل دلمه ای با لپه رنگی مجلسی و گوجه

دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با چی شی همراه باشید.

همچنین ببینید : طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه ای۸ عدد
برنج۱٫۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
لپهنصف پیمانه
سبزی دلمه۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای

مرحله اول

ابتدا لپه را از شب قبل در یک کاسه آب می خیسانیم تا نفخش گرفته شود. در ادامه لپه را آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس ۲ لیوان آب و مقداری نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا لپ ها بزپد.

مرحله دوم

سبزی دلمه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه مقدار کمی روغن در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در تابه تفت می دهیم تا سبک شود.

مرحله سوم

سپس گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و سرخ شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. حالا یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و برنج را اضافه می کنیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه دلمه بادمجان تبریزی خوشمزه و مجلسی با بادمجان قلمی

مرحله چهارم

زمانی که اطراف دانه های برنج نرم و مغز آن سفت بود برنج را آبکشی می کنیم. پس از اینکه لپه پخت، یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهی و کره را داخل آ ن میریزیم، سپس ۲ قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی را در کره تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

در ادامه برنج را به همراه لپه پخته شده، سبزی سرخ شده، گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا ببا هم مخلوط شوند، سپس تابه را کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا سر فلفل دلمه ای ها را با یک کارد تیز جدا می کنیم و کنار می گذاریم، سپس داخل شان را خارج می کنیم، سپس داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد گوشت و برنج پر می کنیم و به تریتب در کنار هم داخل یک قابلمه مناسب می چینیم.

همچنین ببینید : طرز تهیه دلمه برگ مو ملس تبریزی برای ۶ نفر با چاشنی سکنجبین

مرحله هفتم

در آخر کلاهک های فلفل دلمه ای ها را سر جایشان قرار می دهیم. حالا باقیمانده رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، سپس با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی فلفل دلمه ای ها می ریزیم.

مرحله هشتم

یک لیوان دیگر آب جوش اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. برای پخت دلمه ها حدودا یک تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه دلمه ها آماده شد، آنرا در ظرف مورد نظرمان می چینیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم.

source

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.