طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش ساده خوشمزه و سریع به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه برنج آبکش برنج آبکش یکی از انواع روش های پخت برنج است که در کشورمان بسیار مرسوم است و باعث مجلسی تر شدن برنج می شود. برنج را به روش …

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای تقویت کودکان و سالمندان

طرز تهیه حریره بادام خوشمزه برای تقویت کودکان و سالمندان

طرز تهیه حریره بادام حریره بادام یکی از انواع غذاهای کمکی بسیار مقوی است که برای کودکان و سالمندان بسیار مفید است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش اصیل ایرانی

طرز تهیه سالاد شیرازی سالاد شیرازی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که خیلی فوری آماده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با پورتال تفریحی چی …

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در فر بدون گوشت با رب انار ترکیه ای تزیین دلمه فلفل دلمه ای با لپه رنگی مجلسی و گوجه

دلمه فلفل دلمه ای یکی از انواع دلمه های خوشمزه و متفاوت ایرانی است که با مواد متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمه ای۸ عدد
برنج۱٫۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۵۰ گرم
لپهنصف پیمانه
سبزی دلمه۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۴ قاشق غذاخوری
کره۵۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

مرحله اول

برای تهیه دلمه فلفل دلمه ای ابتدا لپه را از شب قبل داخل یک کاسه آب قرار می دهیم تا به خوبی خیس بخورد و نفخش گرفته شود. در ادامه لپه خیسانده شده را آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله ۲ لیوان آب و مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه کمی نرم شود. در ادامه سبزی دلمه را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم، سپس سبز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود. توجه داشته باشید که نیاز نیست سبزی دلمه را خیلی تفت دهیم که رنگش تیره شود.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی دلمه را پس از سرخ کردن از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در همان تابه تفت می دهیم تا پیاز به خوبی سبک و شیشه ای شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد، گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و سرخ شود، سپس آنرا نیز از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و برنج را اضافه می کنیم. سپس حدود ۸ دقیقه زمان می دهیم تا برنج نرم شود. زمانی که برنج را زیر دندان تست کنیم، اگر اطراف دانه های برنج نرم و مغز آن سفت باشد، باید برنج را آبکشی می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه لپه پخت، یک تابه بزرگ روی حرارت قرار می دهیم و کره را داخل آن می ریزیم، سپس ۲ قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی (آموزش درست کردن رب گوجه فرنگی در منزل) را در کره تفت می دهیم تا طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

در ادامه برنج را به همراه لپه پخته شده، سبزی سرخ شده، گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا با هم مخلوط شوند، سپس تابه را کنار می گذاریم.

مرحله نهم

حالا سر فلفل دلمه ای ها را با یک کارد تیز جدا می کنیم و کنار می گذاریم، سپس داخل شان را خارج می کنیم، سپس داخل فلفل دلمه ای ها را با مواد گوشت و برنج پر می کنیم و به ترتیب در کنار هم داخل یک قابلمه مناسب می چینیم.

مرحله دهم

در آخر کلاهک های فلفل دلمه ای ها را سر جایشان قرار می دهیم. حالا باقیمانده رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، سپس با یک لیوان آب جوش مخلوط می کنیم و روی فلفل دلمه ای ها می ریزیم.

مرحله یازدهم

یک لیوان دیگر آب جوش اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم. برای پخت دلمه ها حدودا یک تا یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. پس از اینکه دلمه ها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و باقیمانده سس را روی آنها می ریزیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 4 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.