طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای خوشمزه و ترد به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای شیرینی پنجره ای که با نام نان پنجره ای شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است. این شیرینی خوشمزه معمولا …

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای خوشمزه و حرفه ای به روش قنادی

طرز تهیه شکلات تخته ای شکلات تخته ای یکی از انواع شکلات های خوشمزه بین المللی است که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. از شکلات تخته ای می توان …

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه کیک شکلاتی کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های پر طرفدار در جهان است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه اسلایس پسته ای

اسلایس پسته ای , طرز تهیه اسلایس پسته ای , دستور پخت اسلایس پسته ای

اسلایس پسته ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه خانگی است که معمولا برای میان وعده و عصرانه در کنار چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسلایس پسته ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسلایس پسته ای
آرد۲۵۰ گرم
پودر شکر۷۵ گرم
کره سرد۱۵۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
هل و وانیلبه مقدار لازم
مواد لازم برای رویه شیرینی
کره۱۰۰ گرم
عسل۳ قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای یا شکر معمولی۱۱۵ گرم
پسته خرد شده یا خلال پسته۱۲۰ گرم
خامه۳ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه اسلایس پسته ای

مرحله اول

برای تهیه اسلایس پسته ای خوشمزه در ابتدای کار، فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود، سپس آرد را الک می کنیم و به همراه پودر شکر درون یک کاسه مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه کره هم دمای محیط را با دست نرم کرده و با نوک انگشت به خورد مخلوط آرد می دهیم. بعد تخم مرغ را به مواد اضافه می کنیم. وانیل و هل را هم اضافه کرده و با دست خمیر را هم می زنیم تا خمیر آماده شود.

مرحله سوم

در این مرحله قالب ۲۵ در ۳۵ سانتی متر را با کره سرد چرب می کنیم. می توان به جای چرب کردن، کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرد. در ادامه خمیر را در کف سینی پهن کرده و برای ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده می گذاریم تا بپزد.

مرحله چهارم

در این مدت مواد رویه را درست می کنیم. برای این کار، کره را روی حرارت ذوب می کنیم. سپس آن را کنار می گذاریم تا خنک شود. عسل و شکر را به کره اضافه کرده و روی حرارت خیلی کم قرار می دهیم و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

در آخر خامه را اضافه کرده و بعد از این که خمیر را از فر در آوردیم مواد رویه را روی آن ریخته و مجدد درون فر قرار می دهیم و ۵ دقیقه زمان می دهیم. سپس از فر خارج کرده و پسته ها را روی آن می ریزیم. مجدد اسلایس ها را درون فر قرار می دهیم.

مرحله ششم

و حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می دهیم تا در فر بپزد. بعد از این مدت، سینی فر را از فر خارج کرده و به مدت ۱ ساعت کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس آن را به شکل مربع برش می زنیم تا حدود ۳۰ عدد شیرینی به ما بدهد. و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 24 مهر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.