طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب ساده خانگی خوشمزه و مخصوص به روش شمالی

طرز تهیه قطاب قطاب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای یزد و کرمان می باشد. از این شیرینی خوشمزه می توانیم …

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی خوشمزه و مخصوص به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی گردویی شیرینی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که در مراسم های خاص استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ماده اصلی …

طرز تهیه اسلایس فندقی

طرز تهیه اسلایس فندقی , دستور تهیه اسلایس فندقی

اسلایس فندقی یک شیرینی تقریبا تر است که به صورت دسر تهیه می شود. این شیرینی از سه لایه تشکیل شده است. لایه اول خمیری است. لایه دوم از مارمالاد تهیه می شود و لایه سوم از فندق. این شیرینی در فر طبخ می شود و به صورت اسلایس های مثلثی برش می خورد. این شیرینی را می توان برای پذیرایی یا در مهمانی ها به عنوان دسر مورد استفاده قرار داد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه اسلایس فندقی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم اسلایس فندقی
کره۱۲۵ گرم
شکر۱ لیوان
بکینگ پودر۱۰ گرم معادل دو و نیم قاشق چای خوری
آرددو و نیم لیوان
تخم مرغ۲ عدد
مواد رویی
کره۲۰۰ گرم
شکر۱ لیوان
آبنصف لیوان
فندق خرد شده۴۰۰ گرم
وانیل شکری۵ گرم
مارمالاد زرد آلو۴ قاشق غذا خوری
شکلات برای کناره های اسلایسبه مقدار لازم

طرز تهیه اسلایس فندقی

مرحله اول

برای تهیه اسلایس خوشمزه در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. کره را که نیم ساعت قبل از یخچال در آورده ایم و نرم شده است، را درون کاسه می ریزیم. سپس شکر و تخم مرغ و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

مرحله دوم

توجه داشته باشید که نیاز به همزن برقی نیست و با دست می توان مخلوط کرد. آرد را کم کم اضافه کرده به اندازه ای که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و به دست نچسبد. کمی ورز می دهیم. یک سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله سوم

سپس خمیر را کف سینی می ریزیم و به طور یکنواخت پهن می کنیم. ضخامت خمیر باید در تمام قسمت ها مساوی و یکسان باشد. مارمالاد زرد آلو را با قاشق روی خمیر می مالیم. می توان از مارمالاد توت فرنگی نیز استفاده کرد که سلیقه ای است.

مرحله چهارم

می توان نصف خمیر را مارمالاد زرد آلو و نصف دیگر آن را مارمالاد توت فرنگی مالید. برای مواد رویی ابتدا کره را درون یک قابلمه می ریزیم و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس شکر را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا شکر حل شود.

مرحله پنجم

در این مرحله آب و وانیل و فندق خرد شده را به آن اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا یکدست شوند. فندق بهتر است بو داده باشد. می توان از فندق خام نیز استفاده کرد اما فندق بو داده طعم بهتری به اسلایس ها می دهد.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت قرار داده و چند دقیقه هم می زنیم. سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. وقتی از دما افتاد و ولرم شد، روی خمیر را بریزید و روی تمام قسمت ها پخش می کنیم. فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله هفتم

وقتی فر گرم شد، سینی فر را درون فر قرار می دهیم و حدود ۴۰ دقیقه درون فر می پزیم. وقتی اسلایس ها پخته شد، از فر خارج می کنیم. وقتی که از حرارت افتاد، با چاقو به صورت سه گوش برش می زنیم. و اجازه می دهیم تا کامل ختک شود.

مرحله هشتم

کمی شکلات را خرد کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم. وقتی ذوب شد، شیرینی ها را درون شکلات می زنیم تا کناره های اسلایس ها شکلاتی شود. سپس کنار می گذاریم تا سفت شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 7 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.