طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

طرز تهیه سمبوسه پنیری خوشمزه مناسب برای میان وعده

طرز تهیه سمبوسه پنیری سمبوسه پنیری یکی از انواع میان وعده های خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک خیس خامه ای خوشمزه و مخصوص قنادی

طرز تهیه کیک خیس خامه ای خوشمزه و مخصوص قنادی

طرز تهیه کیک خیس خامه ای کیک خیس خامه ای از یک کیک ساده و کاکائویی تشکیل شده است که بین آن را با خامه یا مخلوط خامه و موز یا شکلات، …

طرز تهیه پنکیک دارچینی خوشمزه و مخصوص با شیر

طرز تهیه پنکیک دارچینی خوشمزه و مخصوص با شیر

طرز تهیه پنکیک دارچینی پنکیک دارچینی یکی از انواع پنکیک های خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر پنکیک ها معمولا به …

طرز تهیه پیراشکی فوری

طرز تهیه پیراشکی فوری طرز تهیه پیراشکی قاشقی بدون ماست دونات فوری پیراشکی سریع با شیر طرز تهیه پیراشکی گرد کوچک

پیراشکی یکی از شیرینی های بین المللی است که در کشورهای مختلف طبخ می شود. این شیرینی را به صورت کرمدار یا ساده تهیه می کنند. در دستور اصلی پیراشکی، خمیر مایه وجود دارد که نیاز است به خمیر زمان داد تا به عمل آید. اما در دستور پیراشکی فوری از بکینگ پودر استفاده شده که نیاز به زمان برای به عمل آمدن خمیر نیست و در زمان کمی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی فوری در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی فوری
آرد۲ پیمانه
شیر۱ پیمانه
شکر۵ قاشق غذا خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر۴ قاشق چای خوری
کره۶۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه پیراشکی فوری

مرحله اول

برای تهیه پیزاشکی خوشمزه و پفکی به صورت فوری در ابتدای کار، تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه می ریزیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. به آن کره اضافه کرده و بعد هم می زنیم تا مخلوط شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه آرد و بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و با هم به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. غلظت خمیر باید به اندازه ای باشد که با قیف خارج شود.

مرحله سوم

مواد را داخل قیف می ریزیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس مواد را با قیف یا دو قاشق درون روغن می ریزیم و شروع به سرخ کردن می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا پیراشکی ها پخته و سرخ شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این پیراشکی ها داخل نرم و بیرون ترد دارد. می توان به جای بکینگ پودر از جوش شیرین هم استفاده کرد. سپس پیراشکی های سرخ شده را درون یک ظرف می ریزیم و با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.