طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق مخصوص خوشمزه و کشدار به روش بازاری

طرز تهیه باسلوق باسلوق یکی از انواع دسرهای بسیار سنتی و قدیمی ایران است که بیشتر در کنار نوشیدنی های داغ سرو می شود. باسلوق در برخی شهرها به صورت سنتی تهیه …

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال خانگی خوشمزه و پف دار به روش ترکیه ای

طرز تهیه نان شیرمال نان شیرمال یکی از انواع نان های سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه و مخصوص به روش هتلی

طرز تهیه پنکیک موزی پنکیک موزی یکی از انواع پنکیک های بسیار پر طرفدار و خوشمزه بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این پنکیک خوشمزه هم مانند دیگر …

طرز تهیه پیراشکی فوری

طرز تهیه پیراشکی فوری طرز تهیه پیراشکی قاشقی بدون ماست دونات فوری پیراشکی سریع با شیر طرز تهیه پیراشکی گرد کوچک

پیراشکی یکی از شیرینی های بین المللی است که در کشورهای مختلف طبخ می شود. این شیرینی را به صورت کرمدار یا ساده تهیه می کنند. در دستور اصلی پیراشکی، خمیر مایه وجود دارد که نیاز است به خمیر زمان داد تا به عمل آید. اما در دستور پیراشکی فوری از بکینگ پودر استفاده شده که نیاز به زمان برای به عمل آمدن خمیر نیست و در زمان کمی تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی فوری در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم پیراشکی فوری
آرد۲ پیمانه
شیر۱ پیمانه
شکر۵ قاشق غذا خوری
نمکنوک قاشق چای خوری
بکینگ پودر۴ قاشق چای خوری
کره۶۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد

طرز تهیه پیراشکی فوری

مرحله اول

برای تهیه پیزاشکی خوشمزه و پفکی به صورت فوری در ابتدای کار، تخم مرغ و شکر را درون یک کاسه می ریزیم و به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. به آن کره اضافه کرده و بعد هم می زنیم تا مخلوط شود.

مرحله دوم

در این مرحله شیر را به همراه آرد و بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و با هم به خوبی مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. غلظت خمیر باید به اندازه ای باشد که با قیف خارج شود.

مرحله سوم

مواد را داخل قیف می ریزیم. یک تابه را با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس مواد را با قیف یا دو قاشق درون روغن می ریزیم و شروع به سرخ کردن می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا پیراشکی ها پخته و سرخ شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که این پیراشکی ها داخل نرم و بیرون ترد دارد. می توان به جای بکینگ پودر از جوش شیرین هم استفاده کرد. سپس پیراشکی های سرخ شده را درون یک ظرف می ریزیم و با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 5 شهریور 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.