طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی ترد و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه شیرینی بهشتی شیرینی بهشتی یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است که از شیرینی های مخصوص عید نوروز هم محسوب می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه …

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان خوشمزه با مغز شکلاتی به روش فرانسوی

طرز تهیه کروسان کروسان یا کروسانت یکی از نان های مخصوص و پر طرفدار فرانسوی است که با مغزهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این اموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی مخصوص و خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس …

طرز تهیه کیک ماچا

کیک ماچا , طرز تهیه کیک ماچا , دستور پخت کیک ماچا

درست کردن کیک این روزها کار زیاد سختی نیست. با وجود انواع پودر کیک آماده و امکانات مختلفی که در دسترس بیشتر افراد است، هر کسی می ‌تواند به راحتی انواع کیک با طعم های مختلف را درست کند. ماچا نوعی چای سبز است اما بر خلاف باور عمومی چای ماچا با چای سبز تفاوت دارد. اگرچه خیلی ها به ماچا، چای سبز می‌ گویند و رنگ این چای هم واقعا سبز است، اما تفاوت زیادی از نظر طعم و مزه با چای سبز های رایج دارد. می‌توان با ماچا انواع دسر ها، کیک ها و شیرینی ها را درست کرد و از خوردن آن ها لذت برد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک ماچا در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک ماچا
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۱۰۰ گرم
شیر گرم۱۰۰ گرم
آرد۲۰۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
آب داغ۷۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
پودر کاکائو۱ قاشق غذا خوری
پودر ماچا (قابل حذف)۱ قاشق غذا خوری پر

طرز تهیه کیک ماچا

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص ماچا در ابتدای کار، زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می ‌کنیم و در دو ظرف جدا گانه می ریزیم. سپس سفیده را با ۱۰۰ گرم شکر هم می ‌زنیم تا حسابی کف دار شود و فرم بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله زرده را با ۱۰۰ گرم دیگر شکر و وانیل هم می ‌زنیم تا حجیم و روشن شود. روغن، شیر و آب را به تناوب اضافه می‌ کنیم و کمی می ‌زنیم. آرد، نمک و بکینگ پودر را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و الک می کنیم.

مرحله سوم

سپس به مواد زرده اضافه می‌ کنیم و در حد مخلوط شدن و صاف شدن با دور کند همزن هم می ‌زنیم. حالا سفیده را با لیسک آرام و دورانی به خورد مواد می ‌دهیم. حالا مواد را به دو قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به یک قسمت از مواد پودر ماچا و به قسمت دیگر پودر کاکائو اضافه می ‌کنیم. بعد در قالب چرب شده و آرد پاشی شده یا پوشش داده شده با مایه جدا کننده کیک، به صورت یک ملاقه شکلاتی و یک ملاقه از مواد ماچا می ‌ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله قالب کیک را در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه قرار می ‌دهیم. توجه داشته باشید که فر باید از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده باشد. قبل از خاموش کردن فر با خلال چوبی تست می ‌کنیم.

مرحله ششم

اگر چیزی به آن نچسبیده بود، کیک پخته و آماده است. سپس کیک را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس آن را به آرامی از قالب خارج کرده و روی توری کیک می گذاریم تا خنک شود و آن را سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 9 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.