طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا دو رنگ امتحان شده مخصوص و خوشمزه

طرز تهیه کیک زبرا کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سراسر جهان است که به دلیل اینکه در طرح های دو یا سه رنگ تهیه می شود …

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی بسیار فوری و خوشمزه در منزل

طرز تهیه شیرینی نخودچی شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های محبوب و بسیار پرطرفدار عید نوروز می باشد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با وب سایت چی شی …

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای خانگی خوشمزه و طرح دار در منزل

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه …

طرز تهیه نان قندی زنجبیلی

نان قندی زنجبیلی , طرز تهیه نان قندی زنجبیلی , دستور پخت نان قندی زنجبیلی

نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان قندی زنجبیلی یک نان حجیم است که فیلینگ خاصی ندارد و به راحتی در فر با ساده ترین روش پخته می شود. این نان را می توان در وعده صبحانه یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان قندی زنجبیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ عدد نان
ماستنصف پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
شکریک چهارم پیمانه
آرد نان فانتزیدو و نیم پیمانه
پودر زنجبیلنصف قاشق چای خوری
پودر هلیک چهارم قاشق چای خوری
وانیلکمی
بکینگ پودریک و نیم قاشق چای خوری
مواد رومال
زرده تخم مرغ۱ عدد
خامه۱ قاشق غذا خوری
وانیلکمی

طرز تهیه نان قندی زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه نان قندی خوشمزه و مخصوص با طعم زنجبیلی در ابتدای کار، آرد را الک می کنیم و کنار می گذاریم. سپس بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. یک کاسه برداشته و شکر و وانیل و ماست و زنجبیل و هل را به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس با مخلوط کن دو الی سه دقیقه هم می زنیم تا شکر مخلوط شود. سپس آرد را به آن اضافه می کنیم. در ادامه آرد را باید کم کم اضافه کنیم و با دست یا قاشق مخلوط کنیم تا خمیری یکدست و منسجم جمع شود.

طرز تهیه نان قندی زنجبیلی

البته خمیر کمی چسبناک است که می توان با دستگاه یا قاشق آن را ورز داد. با دست نباید ورز دهیم چون روغن می اندازد. خمیر را بعد از این که با دستگاه ورز دادیم، جمع می کنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله خمیر را روی سطح کار با ضخامت ۱ سانتی متر باز می کنیم و روی خمیر را سوراخ می زنیم و رومال می زنیم. کمی کنجد می پاشیم. دوباره سوراخ ایجاد می کنیم. فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم.

مرحله پنجم

کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم و نان ها را به ترتیب روی آن می چینیم. سپس در فر قرار داده و می گذاریم بپزد و طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و وقتی که از داغی افتاد، از کاغذ روغنی جدا می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.