طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه و مخصوص به روش کافی شاپی

طرز تهیه هات چاکلت هات چاکلت یا شکلات داغ یکی از نوشیدنی های دلپذیر و خوشمزه بین المللی است که به صورت گرم سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق خوشمزه و مخصوص به روش سالم خانگی

طرز تهیه شیر فندق مخلوط شیر با میوه و مغزیجات مختلف یک نوشیدنی خوشمزه را ایجاد می کند. شیر موز، شیر خرمالو، شیر پسته و … از این نوع هستند. در این …

طرز تهیه شربت آبلیمو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه شربت آبلیمو خوشمزه و مجلسی به روش سنتی

طرز تهیه شربت آبلیمو شربت آبلیمو یکی از انواع شربت خوشمزه و سالم ایرانی است که معمولا در فصل تابستان تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت آموزشی …

طرز تهیه قهوه لاته

طرز تهیه قهوه لاته در خانه طرز تهیه قهوه لاته با دستگاه دلونگی طرز تهیه لاته آرت در خانه طرز تهیه کافه لاته بدون دستگاه طرز تهیه لاته دارچین xvc jidi ri i ghji

قهوه لاته یکی از انواع قهوه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. قهوه لاته با نام کافه لاته هم شناخته می شود و معمولا از ترکیب قهوه فوری و شیر داغ و کف شیر تهیه می شود. البته می توانیم این نوشیدنی خوشمزه را با قهوه فوری هم درست کنیم. این قهوه از نظر مواد شباهت زیادی به کاپوچینو دارد، با این تفاوت که مقدار ترکیب شیر، قهوه و فوم شیر متفاوت است. این قهوه خوشمزه را می توانیم به راحتی با یک دستگاه فرنچ پرس در منزل درست کنیم. البته این دستگاه برای درست کردن فوم قهوه نیاز است و اگر بخواهیم قهوه را بدون فوم درست کنیم آن هم نیاز نیست، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
قهوه فوری2 قاشق غذاخوری
شکر2 قاشق مرباخوری
آب جوش4 قاشق غذاخوری
شیر1.5 لیوان

دستور پخت قهوه لاته

مرحله اول

برای تهیه قهوه لاته ایتالیایی ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شیر به جوش بیاید، سپس در هر فنجان یا لیوانی که برای سرو قهوه در نظر گرفته ایم 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به هر فنجان 1 قاشق مرباخوری شکر اضافه می کنیم و آب جوش را نیز بلافاصله روی مواد می ریزیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در قهوه حل شود و ترکیب شکر و قهوه فوری کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله زمانیکه شیر به جوش آمد آنرا داخل فرنچ پرس می ریزیم و تا نیمه پرس می کنیم تا شیر ما به حالت فوم در بیاید. اگر فرنج پرس در دسترس ندشاتیم شیر را درون یک ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و تکان می دهیم تا کف کند.

مرحله چهارم

شیر پس از پرس کردن باید دارای حجم چندین برابر شود و تا بالای ظرف بیاید. بعد شیر کف کرده را داخل فنجان های محتوی ترکیب قهوه می ریزیم تا فنجان پر شود و با قاشق کف روی آن را کمی می زنیم و قهوه لاته ما آماده نوش جان کردن است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 دی 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.