طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده و خوشمزه با بیسکوییت و ژله

طرز تهیه چیز کیک چیز کیک یکی از انواع کیک های خوشمزه کشور یونان است که به عنوان یک کیک بین المللی در سراسر جهان شناخته می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی …

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی خانگی ساده با پف زیاد به روش بازاری

طرز تهیه کیک یزدی کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی …

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مغز دار خوشمزه با گردو و موز

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی کاپ کیک شکلاتی یکی از انواع کیک های خوشمزه و تک نفره است که معمولا به عنوان میان وعده یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این …

طرز تهیه شیرینی کاجا هندی

شیرینی کاجا هندی , طرز تهیه شیرینی کاجا هندی , دستور پخت شیرینی کاجا هندی

کاجا نام نوعی شیرینی هندی است که از محبوبیت بالایی بین مردم هند برخوردار است. یک شیرینی مخصوص ماه رمضان که کاملا ترد و خوشمزه است. این شیرینی را می توان در فر خانگی تهیه و سرو نمود. این شیرینی جزو شیرینی های شهد دار است و می توان در کنار زولبیا و بامیه تهیه و به سفره افطار تنوع بخشید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کاجا هندی در ادامه با سایت اموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی کاجا هندی
آرد۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
کره۲ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری
نمکیک چهارم قاشق غذا خوری
آبیک چهارم پیمانه معادل ۶۳ گرم
کره۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای شربت
شکر۱ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آبنصف پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
هل و زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی کاجا هندی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه کاجا به روش هندی در ابتدای کار، یک کاسه برداشته و آرد، کره، شکر و نمک را با هم مخلوط می‌ کنیم. آب را کم کم اضافه می‌ کنیم و هم می‌ زنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم. در ادامه آن را ورز می‌ دهیم.

مرحله دوم

سپس روی آن را می‌ پوشانیم و ۱۵ دقیقه به آن استراحت می ‌دهیم. برای تهیه شربت بار، شکر، آب، هل و زعفران را با هم مخلوط می ‌کنیم و می ‌گذاریم بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. بعد شعله را خاموش می ‌کنیم که خنک شود.

مرحله سوم

روی میز آرد پاشی شده خمیر را با وردنه پهن می ‌کنیم تا نازک شود ولی پاره نشود. وسط خمیر ۲ قاشق کره می ‌ریزیم و با دست روی خمیر را ماساژ می ‌دهیم. بعد نشاسته ذرت روی آن می ‌پاشیم و از یک قسمت خمیر را رول می ‌کنیم.

مرحله چهارم

به انتهای خمیر که رسیدیم به وسیله آب، خمیر را کاملاً می ‌بندیم که مطمئن شویم خمیر بسته شده است. با چاقو خمیر را به اندازه دلخواه برش می ‌دهیم. می‌ توانیم برش صاف ایجاد کنیم و یا برش اریب بزنیم که کاملا سلیقه ای است.

مرحله پنجم

یک تابه عمیق برداشته و با مقداری روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. خمیرها را در روغن خیلی داغ سرخ می‌ کنیم. و بعد در آن شربتی که درست کرده‌ایم می غلتانیم و در ظرف مناسب سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.