مطالب پر بازدید
طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی خوشمزه به روش فرانسوی

طرز تهیه شیرینی مادلن شکلاتی شیرینی مادلن شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه کشور فرانسه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص و مضرات گیاه بلادون در طب سنتی: بررسی کاربردها و هشدارها

خواص گیاه بلادون گیاه بلادون، شناخته شده به نام‌های شابیزک و مهر گیاه در ایران، به عنوان یکی از گونه‌های گیاهی دارویی نادر، از خواص بی‌نظیری در زمینه ضد تشنج، تسکین دهنده …

طرز تهیه کیک سیب مغزدار خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک سیب مغزدار خوشمزه به روش خانگی

طرز تهیه کیک سیب مغزدار کیک سیب مغزدار یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …

طرز تهیه شیرینی برفی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی

طرز تهیه شیرینی برفی

طرز تهیه شیرینی برفی هندی گردویی گلوله برفی

شیرینی برفی، یک شیرینی بسیار ساده است که سریع و بدون نیاز به پخت و فر تهیه می شود. پایه این شیرینی از بیسکوییت های کرم دار استفاده می شود. این شیرینی را سریع می توان آماده و برای مهمانی ها و جشن ها به عنوان شیرینی پذیرایی یا دسر در کنار چای یا قهوه سرو نمود، برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی برفی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی برفی
پودر نارگیل۱ لیوان
خامه صبحانهنصف لیوان
پودر قندکمتر از نصف لیوان
بیسکوییت کرم دار۱ بسته

طرز تهیه شیرینی برفی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی برفی خوشمزه در ابتدای کار، پودر نارگیل را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه خامه صبحانه را به همراه پودر قند به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مواد به شکل یک خمیر یکدست حالت بگیرد.

مرحله دوم

در این مرحله بیسکوییت ها را دو نیم کرده و سپس از مواد خمیری یک توپک تهیه کرده و روی بیسکوییت قرار می دهیم. برای اینکه توپک های خمیری کاملا یکدست و یک اندازه باشند می توانیم از اسکوپ زن بستنی استفاده کنیم.

مرحله سوم

می توان درون توپک ها را از مغز های دلخواه مانند فندق استفاده کرد. برای تزیین می توان از شکلات ذوب شده رنگی و ترافل های رنگی برای روی شیرینی ها استفاده کرد. این شیرینی را نیم ساعت درون یخچال قرار داده و سپس با چای یا قهوه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 26 فروردین 1400
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.