طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مخصوص به روش قزوینی

طرز تهیه شیرینی پادرازی شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه به دلیل اینکه ظاهری شبیه …

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی خوشمزه با مغز دلخواه به روش بازاری

طرز تهیه سوهان عسلی سوهان عسلی یکی از انواع آبنبات های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که بیشتر در عید نوروز استفاده می شود. این شیرینی خوشمزه شباهت زیادی به پولکی اصفهانی …

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با وبسایت چی …

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی

شیرینی رویال شکلاتی , طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی , دستور پخت شیرینی رویال شکلاتی

شیرینی رویال شکلاتی یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده ترین مواد موجود در خانه تهیه می شود و در فر طبخ می شود. این شیرینی ها خیلی ترد و خوشمزه هستند و به صورت دوتایی تهیه می شود که مابین آن کرمفیل یا مارمالاد آلبالو قرار می گیرد. این شیرینی ها بسیار نازک است و با این مواد اولیه حدود ۷۶ شیرینی دوتایی به دست می آید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی رویال شکلاتی
کره نرم۱۳۰ گرم
روغن جامد۷۰ گرم
پودر قند۱۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
آرد سفید۳۵۰ گرم
پودر کاکائو۳۰ گرم
بکینگ پودریک چهارم قاشق چای خوری
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
کرمفیل شیری و شکلاتیدر صورت دلخواه
شکلات و پرک بادام و پودر پستهجهت تزیین به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی رویال شکلاتی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خوشمزه و مخصوص رویال با طعم شکلاتی در ابتدای کار، یک کاسه مناسب برداشته، سپس کره را که نیم ساعت زودتر از یخچال در آورده ایم و نرم شده است با پودر قند درون کاسه می ریزیم.

مرحله دوم

سپس با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه می زنیم تا کاملا حجم بگیرد و کرمی رنگ شود. سپس تخم مرغ ها و وانیل را به آن اضافه کرده و مجدد ۳ دقیقه دیگر با همزن می زنیم. آرد و پودر کاکائو بکینگ پودر را با هم در یک کاسه دیگر مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

و سه مرتبه الک می کنیم. سپس در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با همزن می زنیم. در مرحله آخر، همزن را خاموش کرده و خمیر را با دست مخلوط می کنیم. خمیر نیاز به ورز ندارد. خمیر را داخل نایلون می گذاریم.

مرحله چهارم

سپس دو ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. بعد از این که خمیر در یخچال استراحت کرد، خمیر را مابین دو پلاستیک قرار داده و با وردنه خمیر را به صورت کاملا یکدست به ضخامت ۳ میلی متر باز می کنیم و کاتر می زنیم.

مرحله پنجم

اگر بدون کرمفیل بخواهیم استفاده کنیم بهتر است با ضخامت بیشتری کاتر بزنیم. در ادامه سینی فر را برداشته و کف آن را به طور کامل کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس شیرینی ها را با فاصله درون سینی فر می چینیم.

مرحله ششم

شیرینی ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها پخته شود. روی شیرینی ها نرم می ماند. زمان پخت کمی سینی فر را تکان می دهیم اگر از سینی جدا شد، شیرینی آماده است.

مرحله هفتم

نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید این است که زیاد ماندن شیرینی در فر باعث خشک شدن شیرینی می شود. بعد از کامل شدن پخت، سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم تا کمی از دما بیفتد و خنک شود.

مرحله هشتم

در مرحله پایانی سس مابین شیرینی ها را کرمفیل می ریزیم و به صورت دلخواه تزیین می کنیم. می توان به جای کرمفیل از مارمالاد آلبالو یا مارمالاد سیب نیز استفاده کرد. سپس شیرینی ها را در ظرف مناسب می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 تیر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.