طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای …

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی خوشمزه و مخصوص به روش مجلسی

طرز تهیه ژله شطرنجی این دسر از خانواده ژله است که با استفاده از بستنی و ژله های دو رنگ به صورت دو لایه تهیه می شود. رنگ ها به گونه ای …

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی خوشمزه و شیک برای پذیرایی

طرز تهیه رنگینک سلطنتی رنگینک یکی از دسر های قدیمی ایرانی و مربوط به جنوب کشور است. این دسر تقریبا مشابه حلوا تهیه می شود. در رنگینک سلطنتی از آرد استفاده نشده …

طرز تهیه دسر عین السرایا

طرز تهیه دسر عین السرایا , دستور تهیه دسر عین السرایا عربی

دسر عین السرایا یک دسر خانگی عربی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر به صورت لایه ای است که یک لایه آن از نان تست برشته است که با شهد شیرین و مرطوب می شود. لایه دوم بافتی شبیه فرنی دارد که روی نان ها قرار می گیرد. این دسر به صورت تک نفره در ظروف مناسب تهیه و در جشن های تولد یا مهمانی ها سرو نمود. روی دسر را می توان با خامه قنادی یا کرم های مختلف تزیین نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر عین السرایا در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم دسر عین السرایا
نان تست۱۰ عدد
شیر۴ لیوان
شکر۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۴ قاشق غذا خوری
گلاب۳ قاشق غذا خوری
خامه۱۰۰ گرم
مواد لازم برای شهد
شکر۱ لیوان
آبنصف لیوان
آبلیمو۱ قاشق غذا خوری
زعفرانبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر عین السرایا

مرحله اول

برای تهیه دسر عین السرایا خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، کناره های نان را می گیریم. (بخش قهوه ای نان) نان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل یک تابه می گذاریم. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده تا نان ها برشته شود.

مرحله دوم

می توان نان ها را درون سینی فر بریزیم و آن را در فر برشته کنیم. نان ها را وقتی برشته شد کنار می گذاریم. سپس یک قابلمه برداشته و شیر و شکر و نشاسته ذرت و خامه صبحانه را داخل آن می ریزیم. و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. در ادامه گلاب را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه که گلاب با دیگر مواد به خوبی ترکیب شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم.

مرحله چهارم

در یک قابلمه دیگر شهد را تهیه می کنیم. برای این کار، آب و شکر را با هم درون قابلمه مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد، آبلیمو و زعفران را به آن اضافه کرده و می گذاریم کمی بجوشد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آبلیمو زعفران دم کرده با شربت ترکیب شدند، آنرا از روی حرارت بر می داریم. داخل ظرف مناسب، یک لایه نان تست می چینیم. سپس شربت داغ روی آن می ریزیم تا نان ها خیس شود. روی آن را فرنی می ریزیم.

مرحله ششم

روی ظرف را سلفون می کشیم تا خشک نشود. روی سلفون را با چنگال چند تا سوراخ ایجاد می کنیم تا عرق نکند. سپس درون یخچال قرار می دهیم. می توان روی آن را با کرم پیراشکی یا خامه فرم گرفته و هر ماده دیگری تزیین نمود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 خرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.