طرز تهیه کیک بورجام خوشمزه و مخصوص با طعم شکلاتی
طرز تهیه پنکیک با ماست، یک صبحانه جذاب در کمترین زمان
طرز تهیه پنکیک با ماست در جهان آشپزی، برخی نوآوریها برای سلامتی و افزایش لذت از طعمها انجام میشوند. پنکیک با ماست یکی از این موارد است. در بسیاری از خانوادهها، برخی …
طرز تهیه سس کارامل سریع و آسان برای انواع دسر و شیرینی
طرز تهیه سس کارامل سس کارامل یکی از انواع سسهای بسیار کاربردی در شیرینیپزی است که میتوانید از آن در تهیه انواع کیکها و شیرینیها استفاده کنید، برای آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی نرم و خشک با پیمانه
طرز تهیه شیرینی کشمشی شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه کیک بورجام
کیک بوجارم، یک کیک شکلاتی خیس است که با کرم خانگی کاور می شود. این کیک یک کیک خاص است که نیاز به تزیین زیادی ندارد و به دلیل رطوبت و خیسی که دارد، طعم متفاوتی ایجاد می کند. این کیک را می توان به عنوان کیک عصرانه یا کیک های کافی شاپی تهیه نمود. این کیک ظاهر زیبا و طعم متفاوتی دارد و می توان به عنوان دسر یا شیرینی جهت پذیرایی در مهمانی ها سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک بورجام در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کیک بورجام | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آب گرم | ۱ فنجان کوچک |
آرد | یک و نیم لیوان و ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل | ۱ بسته |
بکینگ پودر | ۱ بسته |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای کرم | |
شیر | دو و نیم لیوان |
شکر | نصف لیوان |
آرد | ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته | ۱ قاشق غذا خوری |
شکلات شیری | ۴۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپ خوری |
شیر برای خیس کردن کیک | ۲ فنجان کوچک |
کرم شانتی (یا خامه فرم گرفته | ۲ بسته |
طرز تهیه کیک بورجام
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه و مخصوص بورجام در ابتدای کار خامه را آماده می کنیم تا خنک شود. برای این کار شیر را به همراه شکر و آرد و نشاسته و پودر کاکائو درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
سپس به صورت مدام می پزیم تا پخته و غلیظ شود. سپس شکلات ها را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. از روی حرارت برداشته و وقتی شکلات ها کامل ذوب و مخلوط شد، روی کرم را می پوشانیم تا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله یک کاسه مناسب برداشته و تخم مرغ ها را درون آن می شکنیم. سپس شکر را به آن اضافه کرده و تا زمانی که رنگ آن روشن شود، مواد را با همزن می زنیم. در پایان باید رنگ تخم مرغ ها روشن و کشدار شود.
مرحله چهارم
تخم مرغ ها را با همزن و سرعت زیاد به مدت ۷ تا ۸ دقیقه می زنیم. سپس آب را به آن اضافه می کنیم. سپس یکی دو دور دیگر می زنیم تا یکدست شود. مواد خشک را با هم الک کرده و به مایه اضافه می کنیم و با کمک لیسک آن ها را مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در ظرف بوجارم یا پیرکس مربع بزرگ را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس مواد را به آرامی درون قالب می ریزیم. سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد. وقتی کامل پخت، آن را بیرون می آوریم.
مرحله ششم
سپس شیر را روی آن می ریزیم و کیک را با آن خیس می کنیم. کرم را دوباره با همزن می زنیم تا یکدست شود. سپس یک لایه روی کیک می مالیم. روی کیک را با ترافل های کوچک یا میوه های تازه تزیین می کنیم و سرو می نماییم.
- منبع :
- kayinvalidemveben