طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قم

طرز تهیه سوهان خانگی خوشمزه و مجلسی به روش سنتی قم

طرز تهیه سوهان سوهان یکی از انواع شیرینی ها سنتی ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای …

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی با مغز گردو و فندق

طرز تهیه کیک خرمالو خوشمزه و مجلسی با مغز گردو و فندق

طرز تهیه کیک خرمالو کیک خرمالو یکی از انواع کیک های خوشمزه فصل پاییز است که معمولا به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با …

طرز تهیه کیک هویج فوق العاده خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کیک هویج فوق العاده خوشمزه به روش قنادی

طرز تهیه کیک هویج کیک هویج یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. یکی از متداول ترین دستورهای …

طرز تهیه کیک گیلاس

طرز تهیه کاپ کیک گیلاس کیک بزرگ با میوه گیلاس کیک میوه ای گیلاس قرمز زرد سیاه

کیک گیلاس یکی از انواع کیک های میوه ای فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است. این کیک خوشمزه معمولا به همراه نوشیدنی های گرم به عنوان عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک گیلاس در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک گیلاس
گیلاس۱٫۵ پیمانه
آرد سفید۲ و ½ پیمانه
تخم مرغ۳ عدد
شکر۱ و ½ پیمانه
شیریک سوم پیمانه
ماستیک سوم پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
وانیل۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک گیلاس

مرحله اول

برای تهیه کیک خوشمزه با گیلاس ابتدا هسته های گیلاس را به وسیله دستگاه هسته گیر یا یک خلال دندان خارج می کنیم و به صورت عرض گیلاس ها را به دو قسمت تقسیم می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

حالا وانیل و شکر را نیز به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا رنگ مخلوط سفید و کشدار شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن با دیگر مواد ماست را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

پس از اینکه ماست را هم با مواد ترکیب کردیم، روغن مایع را اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم. در ادامه آرد و بکینگ پودر را مخلوط می کنیم و دو مرتبه الک می کنیم، سپس نصف آرد را اضافه می کنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

در ادامه باقیمانده آرد را هم اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا مایه کیک اماده شود. فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود، سپس قالب را یا با کاغذ روغنی پوشش می دهیم یا با روغن چرب می کنیم.

مرحله پنجم

کمی از مایه کیک را کف قالب می ریزیم و یک لایه از گیلاس ها روی ان می چینیم، مجددا به ترتیب از مایه کیک و گیلاس می ریزیم تا مواد تمام شود. در لایه اخر باید از مایه کیک بریزیم وو قالب را چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی داخل قالب خارج شود.

مرحله ششم

حالا قالب را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت درون فر قرار می دهیم تا کیک آماده شود. پس از گذشت ۳۰ دقیقه مراقب کیک باشید و پس از اینکه به طور کامل پف کرد با خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید اگر از خمیر کیک به خلال دندان نچسبید کیک آماده است.

مرحله هفتم

پس از اینکه کیک اماده شد آنرا از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود سپس برش می زنیم و سرو می کنیم. اگز می خواهید روی کیک هم میوه قرار دهید حتما زیر میوه ها را به طور کامل آردی کنید تا روی کیک بمانند و داخل کیک فرو نروند.

نکات طرز تهیه کیک گیلاس

کاپ کیک گیلاس

اگر می خواهید کیک خود را به صورت کاپ کیک درست کنید کافیست به جای استفاده از قالب بزرگ، مایه کیک را به همراه دانه های گیلاس داخل قالب کاپ کیک قرار دهید. در صورتی که بخواهید کاپ کیک گیلاس درست کنید زمان پخت کمتر می شود.

پایین رفتن گیلاس ها

برای اینکه گیلاس ها در میان کیک باقی بمانند و در قسمت پایینی کیک فرو نرود، باید دو نکته را رعایت کنیم. نکته اول اینکه میوه ها را خرد کنیم تا سبک تر شوند و نکته دوم اینکه آنها را کمی آرد کنیم تا سر جای خود باقی بمانند و ته قالب نروند.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 29 مرداد 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.