طرز تهیه شیرینی الجزایری خوشمزه و مخصوص به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی برفی خوشمزه و مخصوص به روش سنتی هندی
طرز تهیه شیرینی برفی شیرینی برفی، یک شیرینی بسیار ساده است که سریع و بدون نیاز به پخت و فر تهیه می شود. پایه این شیرینی از بیسکوییت های کرم دار استفاده …
طرز تهیه شیرینی الجزایری
شیرینی الجزایری یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید می توان تهیه نمود. این شیرینی جزو شیرینی هایی است که به راحتی با ساده ترین مواد موجود در خانه تهیه می شود و در فر طبخ می شود. این شیرینی ها خیلی ترد و خوشمزه هستند و طعم گلاب درون شیرینی، طعم خاصی بوجود می آورد. این شیرینی از خمیر و مواد میانی تهیه می شود. در مواد میانی از بادام زمینی و پودر نارگیل و تخم مرغ استفاده شده است که شیرینی را مقوی می کند. خمیر آن اما ساده و مانند خمیر تارت بدون تخم مرغ و سبک تهیه می شود. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی الجزایری در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم شیرینی الجزایری | |
آرد | ۳ پیمانه ( ۲۵۰ گرم) |
کره ذوب شده | ۱ پیمانه ( ۷۰ گرم) |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
آب و گلاب | به مقدار لازم |
نمک | کمی |
مواد میانی | |
بادام زمینی آسیاب شده | ۳ پیمانه |
پودر نارگیل | نصف پیمانه |
شکر دانه ریز | سه چهارم پیمانه |
پوست لیمو | کمی |
وانیل | ۱ قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
کره ذوب شده | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ کامل | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
بادام و مروارید های نقره ای | برای تزیین |
گلاب یا عسل | به مقدار لازم |
طرز تهیه شیرینی الجزایری
مرحله اول
برای تهیه شیرینی خوشمزه به روش الجزایری در ابتدای کار، آرد را الک می کنیم و درون یک کاسه می ریزیم. سپس نمک و شکر و وانیل را به آن اضافه می کنیم. کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. و به آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
آّب یا گلاب را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا جایی که یک خمیر نرم و یک دست بوجود آید و که به دست نچسبد. روی خمیر را با فویل می پوشانیم و درون یخچال استراحت می دهیم. یک کاسه برداشته و بادام زمینی و پودر نارگیل را درون آن می ریزیم.
مرحله سوم
رنده پوست لیمو و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. بکینگ پودر را هم اضافه می کنیم. کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود. سپس به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. وقتی مواد یکدست شد، تخم مرغ ها و زرده را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس خوب مخلوط می کنیم تا یک مخلوط نرم و چسبناکی بوجود آید. سطح کار را آرد پاشی می کنیم. خمیر را که درون یخچال استراحت کرده است خارج کرده و به دو قسمت تقسیم می کنیم. روی سطح کار را کمی نشاسته می پاشیم.
مرحله پنجم
سپس یکی از خمیر ها را با وردنه به آرامی پهن می کنیم. سپس با کاتر مورد نظر برش می زنیم. از مواد میان ۵۰ گرم برداشته و گرد می کنیم. و وسط خمیر ها قرار می دهیم. سپس خمیر را مانند کاسه جمع می کنیم.
مرحله ششم
سپس با درب بطری یا هر وسیله دیگری به سلیقه خود روی شیرینی را نقش می اندازیم. در ادامه فر را از ۱۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم می کنیم. سپس یک سینی فر برداشته و کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم.
مرحله هفتم
شیرینی ها را درون آن می گذاریم و درون فر گرم شده با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان می دهیم تا پخته و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و روی شیرینی ها را با عسل یا گلاب مرطوب می کنیم.
- منبع :
- le_coingourmand