طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه خانگی آسان و خوشمزه مثل قنادی

طرز تهیه زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه از انواع شیرینی های سنتی و محبوب در میان ایرانیان هستند که به صورت متداول در ماه مبارک رمضان پخته می شوند. در گذشته …

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ خوشمزه به روش فرانسوی بدون فر

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ خوشمزه به روش فرانسوی بدون فر

طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ شیرینی پفکی که با نام مرنگ هم شناخته می شود یکی از شیرینی های ساده فرانسوی است که نیاز به پخت ندارد، برای مشاهده این آموزش شیرینی …

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی ساده و خوشمزه پفکی برای صبحانه

طرز تهیه پنکیک خانگی پنکیک یکی از انواع صبحانه های خوشمزه بین المللی است که به دلیل اینکه در تابه های کوچک تهیه می شود با نام پنکیک شهرت یافته است. پنکیک …

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو , دستور پخت شیرینی تاتلیسی گردویی

شیرینی تاتلیسی گردو، یکی از شیرینی هایی است که برای شب عید و ماه مبارک رمضان و سفره افطار مورد استفاده قرار می گیرد. این شیرینی جرو شیرینی های شهد دار است که به راحتی و بدون سرخ کردن در فر تهیه می شود و با شربت مرطوب می شود. این شیرینی را می توان در ظرف در دار به مدت ۱۰ روز در یخچال نگهداری کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم شیرینی تاتلیسی گردو
کره۱۲۵ گرم
پودر قند۱ فنجان
گردوی خرد شده۱ فنجان
آرد سمولینا۱ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
آرد۲ لیوان
مواد لازم برای شربت
آب۳ لیوان
شکر۳ لیوان
لیمونصف یک عدد

طرز تهیه شیرینی تاتلیسی گردو

مرحله اول

برای تهیه شیرینی تاتلیسی با طعم گردویی در ابتدای کار، شربت بار را تهبه می کنیم. برای این منظور، شکر و آب را درون یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل شود و بجوشد، نیاز به هم زدن شکر نیست.

مرحله دوم

وقتی دو قل زد، آب لیمو را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا خنک شود. آب لیمو برای این اضافه می شود که شکرک نزند. در این شربت می توان از زعفران دم کرده و هل یا گلاب نیز استفاده نمود.

مرحله سوم

یک کاسه برداشته و کره و پودر قند را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود. کره را باید نیم ساعت قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال بیرون می گذاریم تا نرم شود. تخم مرغ و گردو و آرد سمولینا را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله چهارم

آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم تا یک خمیر نرم و یکدستی ایجاد شود. خمیر را نصف می کنیم. روی سطح کار را آرد پاشی کرده و سپس خمیر را روی سطح با وردنه باز می کنیم. سپس آن را به آرامی رول می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله با یک استکان روی آن را فشار داده تا به صورت ماه برش بخورد. می توان این کار را با کاتر دایره هم انجام داد ولی چون سطح استکان تیز نیست، حالت برش آن بهتر از کاتر است. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم.

مرحله ششم

سپس شیرینی ها را روی سینی قرار می دهیم. در ادامه یک زرده را درون یک کاسه می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شده و از حالت لختگی خارج شود. روی شیرینی ها را با زرده همزده رومال می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از اینکه رومال کردن شیرینی ها به پایان رسید، انها را در فر ۲۰۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد و روی آن نیز قهوه ای شود. سپس سینی را از فر خارج کرده و روی آن را شربت سرد می ریزیم. سپس با بادام زمینی و نارگیل تزیین می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.