طرز تهیه کیک بونتی

طرز تهیه کیک بونتی خوشمزه با خامه و شکلات

کیک بونتی یک کیک دولایه است که بیس کار، یک کیک ساده شکلاتی کاکائویی است و لایه دوم، از پودر نارگیل بدست می آید. سپس روی تمام کیک، را با مایه گاناش پوشش می دهیم. این کیک بسیار زیبا و خوش طعم است. این کیک را می توان به عنوان دسر یا عصرانه سرو نمود. یا می توان به عنوان یک کیک کافی شاپی در منوی کافی شاپ قرار داد و به همراه چای یا قهوه سرو نمود. شکلات های خرد شده درون کیک بافت خوبی به کیک می دهد. علاوه بر این، وجود پودر نارگیل در لایه رویی کیک، آن را بسیار مقوی و سالم می کند. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کیک بونتی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم کیک بونتی
تخم مرغ۳ عدد
شکر۲۰۰ گرم
آرد۱۹۰ گرم
پودر کاکائو۴۵ گرم
شیر۱۶۰ میلی لیتر
کره آب شده۸۰ گرم
شکلات خرد شده۵۰ گرم
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
مواد لایه نارگیلی
پودر نارگیل۱۵۰ گرم
شکر۲۰۰ گرم
شیر۸۰ گرم
کره آب شده۱۳۰ گرم
نمک۱ پنس
مواد گاناش شکلاتی
خامه صبحانه۲۵۰ میلی لیتر
شکلات خرد شده۲۰۰ گرم
پودر نارگیلبرای تزیین

طرز تهیه کیک بونتی

مرحله اول

برای تهیه کیک بونتی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود. یک قالب کمربندی را برداشته و کف آن را چرب می کنیم. سپس یک کاغذ روغنی کف آن می اندازیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله یک کاسه بر می داریم و تخم مرغ ها را به همراه شکر درون آن می ریزیم و با همزن می زنیم تا رنگ آن روشن شود. در ادامه کره را روی بخار کتری قرار می دهیم تا کامل ذوب شود. آرد و پودر کاکائو را با هم الک می کنیم.

مرحله سوم

سپس به آرامی به مایه تخم مرغی اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. این مرحله را با لیسک انجام می دهیم. سپس شیر و کره آّب شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله، شکلات خرد شده و بکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را به آرامی درون قالب کمر بندی می ریزیم. سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزد. در این فاصله که کیک در حال پخت است، لایه نارگیلی را تهیه می کنیم.

مرحله پنجم

برای لایه نارگیلی، یک کاسه بر داشته و پودر نارگیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. کره را روی بخار کتری آب کرده و به همراه شیر به مواد نارگیلی اضافه می کنیم. کمی نمک هم اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.

مرحله ششم

وقتی کیک پخته شد، آن را از فر خارج می کنیم. سپس مواد نارگیلی را روی آن می ریزیم و به خوبی پخش می کنیم. سپس به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر قرار می دهیم. بعد از ۱۰ دقیقه کیک را از فر خارج کرده و می گذاریم تا از حرارت بیفتد.

مرحله هفتم

سپس به آرامی از قالب خارج می کنیم. در این مرحله باید مواد گاناش را تهیه کنیم. برای این کار، خامه را درون یک کاسه ریخته و روی بخار کتری قرار می دهیم تا گرم شود. سپس شکلات خرد شده را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آب شود.

مرحله هشتم

وقتی مواد کامل آب شد و یک دست شد آن را از روی حرارت بر می داریم. گاناش را روی کیک می ریزیم و کمی پودر نارگیل نیز روی آن می پاشیم و به مدت ۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا لایه گاناش ببندد. سپس در ظرف مناسب سرو قرار می دهیم.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 27 فروردین 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.