طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی

طرز تهیه دسر محلبی رولی دسر محلبی رولی یک دسر خانگی و سنتی بسیار خوشمزه است که بدون پودر ژلاتین یا مواد مصنوعی دیگر تهیه می شود. این دسر از آرد و …

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی یا رولتی شیک و حرفه ای به روش رستورانی

طرز تهیه ژله رولی ژله رولی یکی از انواع دیزاین های ژله بستنی ساده می باشد که باعث زیبایی هر چه بیشتر سفره شما خواهد شد. این ژله خوشمزه با ظاهر جذابی …

طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب با خواص فراوان با طعم گلاب و زعفران

طرز تهیه فالوده سیب پالوده یا فالوده سیب یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که با طعم های بسیار متنوعی تهیه می شود. این دسر خوشمزه از دسرهای …

طرز تهیه حلوای زنجبیلی

طرز تهیه حلوای زنجبیلی دو رنگ ارومیه کفگیری با شکر مرحله به مرحله آموزش تصویری رعنا بانو با ارد گندم برای 30 نفر با آرد برنج

حلوای زنجبیلی یکی از انواع دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانید به عنوان شیرینی هم از آن استفاده کنید، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پودر زنجبیل۲ قاشق سوپ خوری
آرد گندم۲ پیمانه
پودر قند۲ پیمانه
آرد برنج۱ پیمانه
روغن جامد یا کره۲۰۰ گرم
پودر هل۱ قاشق چایخوری
پودر پسته۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه حلوای زنجبیلی

مرحله اول

ابتدا باید آرد را به طور کامل صاف و یکدست کنیم، برای این منظور با یک الک ریز، آرد برنج و گندم را دو مرتبه الک می کنیم تا ناخالصی های آن جدا شود. حالا یک قابلمه مناسب انتخاب میکنیم و آرد الک شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را خوب تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کرمی شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کره یا روغن جامد را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

برای بهتر شدن حلوا توصیه می شود از ۱۰۰ گرم روغن جامد و ۱۰۰ گرم کره استفاده شود. پس از اینکه کره یا روغن ذوب شد، آرد تفت داده شده را به تابه می افزاییم و چند دقیقه تفت می دهیم تا مخلوط آرد و روغن تغییر رنگ دهد و طلایی شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه رنگ مخلوط روغن و آرد طلایی شد، پودر قند را اضافه می کنیم و به صورت مداوم مواد را تفت می دهیم، پس از دو دقیقه تفت دادن هل را به همراه پودر زنجبیل اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه تفت دادن تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله پنجم

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم ( قالب مستطیل یا مربع ) و یک کاغذ روغنی کف ان پهن می کنیم تا زمان جدا کردن حلوا با مشکل روبرو نشویم. در ادامه حلوا را داخل قالب می ریزیم و خوب فشرده می کنیم تا تمام قسمت های قالب را پر کند.

مرحله ششم

در آخر روی حلوا را پشت قاشق یا هر وسیله ای دیگر صاف می کنیم و پودر پسته را به صورت یکنواخت روی حلوا می پاشیم. حالا حلوا را کنار می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط خنک شود و به طور کلی منسجم شود.

مرحله هفتم

پس از اینکه حلوا خنک شد می توانیم آنرا به صورت دلخواه برش بزنیم. پس از اینکه حلوا را برش زدیم به آرامی آنرا خارج می کنیم و داخل ظرف مورد نظرمان می چینیم. نکته مهم در مورد این حلوا این است که خیلی شکننده است و باید مراقب باشید زمان چیدن حلوا از هم نپاشد.

نکات پخت حلوای زنجبیلی

حلوای زنجبیلی زعفرانی

برای تهیه حلوای زنجبیلی زعفرانی برای مواد بالا حدود ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به مواد حلوا اضافه می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشید حلوای زنجبیلی را با رنگ های دیگری تهیه کنید می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 3 آبان 1399
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.