مطالب پر بازدید
بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

بررسی خواص دارویی و عوارض ناشی از مصرف ریوند چینی

خواص ریوند چینی گیاه ریوند چینی به دلیل خواص فراوانی که دارد در زمینه‌های مختلفی مانند تقویت سیستم ایمنی، اثرات ضدباکتریایی، افزایش اشتها، کمک به رفع کم‌خونی، تقویت اعصاب و افزایش نشاط، …

طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو پرک رستورانی با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه سوپ جو پرک سوپ جو پرک یکی از انواع سوپ های خوشمزه و ساده بین المللی است که معمولا در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای …

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خوشمزه و سنتی به روش اردبیلی

طرز تهیه خورش ترشی قرمه خورش ترشی قرمه یکی از انواع خورش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر اردبیل می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و …

طرز تهیه حلوای به خوشمزه و مجلسی به روش سنتی شمالی

طرز تهیه حلوای به

طرز تهیه حلوای به گیلان ساده مجلسی مدرن میوه به قالبی xvc jidi pg hd fi

حلوای به یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم حلوای به
میوه به۸۰۰ گرم
شکر۲ لیوان سرخالی
نشاسته گل۶۰ گرم (۱ لیوان سرخالی)
مغز گردو¾ لیوان
پودر هل½ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق غذاخوری

دستور پخت حلوای به

مرحله اول

برای تهیه حلوای به مجلسی ابتدا به ها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس وزن می کنیم و ۸۰۰ گرم از به خرد شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لا به لای به ها می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا به مدت ۶ تا ۸ ساعت زمان می دهیم تا به ها به خوبی آب بیندازند، سپس از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از گذشت ۲ ساعت که به به خوبی پخت آنرا با گوشتکوب به خوبی له می کنیم تا شبیه پوره شود.

مرحله سوم

در این مرحله نشاسته گل را به همراه یک لیوان آب داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم تا نشاسته به طور کامل حل شود، سپس نشاسته را به قابلمه حاوی پوره به اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم غلیظ شود.

مرحله چهارم

پس از اینکه پوره به غلیظ شد و تغییر رنگ داد، پودر هل را به همراه مغر گردوی خرد شده اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم  تا یکدست شوند. در ادامه ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

پس از اینکه حالت ژلاتین اسفنجی شدف انرا روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری حل می کنیم، سپس ژلاتین حل شده را به همراه کره به پوره به اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پوره به غلیظ تر شود.

مرحله ششم

زمانی که رد قاشق روی پوره به باقی بماند یعنی تقریبا آماده است. در ادامه داخل یک ظرف پیرکس آب سرد می ریزیم تا ظرف کاملا سرد شود، سپس آب را خالی می کنیم و مایه حلوا را داخل ظرف می ریزیم و آنرا صاف می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله حلوا را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت و منسجم شود. پس از گذشت این زمان حلوا را از یخچال خارج می کنیم، سپس با چاقو به شکل دلخواه برش می زنیم و کمی پودر نشاسته روی حلوا می پاشیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 مهر 1399
استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.