طرز تهیه نان پیشی خوشمزه به روش ترکیه ای با سیاه دانه
طرز تهیه نان پیشی با سیاه دانه
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. اما برخی از نان ها، مانند دونات درون روغن داغ سرخ می کنند و نان پوک می شود. این نان از این جمله است که با مواد ساده و خمیر مایه تهیه می شود و در روغن سرخ می شود. این نان را می توان به تنهایی با پنیر یا هر گونه مایه گوشتی به صورت ساندویچ مصرف نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پیشی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم نان پیشی | |
آرد | ۴ لیوان |
مخمر فوری | ۱ بسته |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
سیاه دانه | ۳ قاشق غذا خوری |
شیر گرم | ۲ لیوان |
شکر | ۱ قاشق غذا خوری |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
طرز تهیه نان پیشی
مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه با سیاه دانه در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم و شیر گرم و خمیر مایه و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس می گذاریم کنار تا به عمل آید. سپس در یک کاسه دیگر، آرد و نمک و شیر و سیاه دانه را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله خمیر مایه به عمل آمده را هم به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سپس ورز می دهیم تا خیمر به دست نچسبد. اگر خمیر چسبناک شد، کمی دیگر آرد به آن اضافه می کنیم. سپس یک کاسه را چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می دهیم و سلفون را روی آن می کشیم.
مرحله سوم
یک ساعت استراحت می دهیم تا خمیر به عمل آید. روی سطح کار را آرد می پاشیم. سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم و با کاتر قالب می زنیم. می توان برای قالب زدن خمیر از یک لیوان استفاده کرد. یک تابه کوچک و گود یا شیر جوش را بر می داریم و داخل آن را روغن می ریزیم.
مرحله چهارم
سپس روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. سپس خمیر ها را درون روغن سرخ می کنیم. این نان فورا در روغن مانند بادکنک باذ می شود و روغن جذب نمی کند. بعد از این که نان سرخ شد، کنار می گذاریم تا روغن آن خارج شود. سپس در ظرف مناسب سرو می کنیم.