طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز خوشمزه و مجلسی به روش بازاری

طرز تهیه ترشی گوجه سبز ترشی گوجه سبز یکی از ترشی های محبوب و خوشمزه فصل تابستان است که برای سفره آرایی نیز استفاده می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و سنتی به روش تبریزی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه و سنتی به روش تبریزی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر ترشی بادمجان شکم پر یکی از انواع ترشی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در …

طرز تهیه مربای توت سفید ساده خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای توت سفید ساده خانگی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه مربای توت سفید مربای توت سفید یکی از انواع مرباهای خوشرنگ و خوشمزه ایرانی است که مانند دیگر مرباها به عنوان صبحانه سرو میشود، برای مشاهده این آموزش در ادامه …

طرز تهیه غوره شور

خواص غوره شور طرز تهیه غوره شور چگونه است خانگی انگور شور کپک غوره شور غوره نمکی

شوری و ترشی از دیرباز مورد استفاده و علاقه مردم بوده است. در قدیم برای این که بتوانند سبزیجات را در طول سال داشته باشند، از شوری و ترشی استفاده می کردند. شور شدن و استفاده از سرکه در ترشی ها، باعث ماندگاری سبزیجات می شود. در این دستور، طرز تهیه غوره شور به روشی بسیار ساده بیان شده است. ترشی ها و شوریجات را می توان در کنار غذاهای مختلف به عنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه غوره شور در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.

مواد لازم غوره شور
غوره عسگری۱ کیلوگرم
آب جوشیده سرد شدهبه مقدار لازم
آب غوره۱ فنجان
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه غوره شور

مرحله اول

برای تهیه شوری خوشمزه و سنتی با غوره انگور در ابتدای کار، غوره ها را پاک می کنیم. توجه داشته باشید که به سلیقه خود می توان از غوره ها با خوشه یا بدون خوشه استفاده کرد، البته برای اینکه غوره شور مجلسی تر شود بهتر است غوره ها را پاک کنیم.

مرحله دوم

سپس آن را شسته و با آب جوشیده سرد شده، آب می کشیم و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن برود و خشک شود. سپس غوره ها را درون ظرف شیشه ای در دار می ریزیم. آبغوره را روی آن می ریزیم و تا حدی که آب غوره روی آن را بپوشاند، اضافه می کنیم.

مرحله سوم

باید از آبغوره های خالص بدون نمک استفاده شود. سپس نمک را روی غوره ها می ریزیم و در ظرف را می بندیم و در دمای محیط حدود ۱۰ روز قرار می دهیم تا برسد. سپس آماده مصرف است و داخل یخچال نگه داری می شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 21 اردیبهشت 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.