طرز تهیه کوکی عسلی خوشمزه و مجلسی مناسب برای پذیرایی
طرز تهیه قرابیه گردویی ساده و خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه قرابیه گردویی قرابیه گردویی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کیک اوریو خوشمزه و مخصوص به روش کافه ای
طرز تهیه کیک اوریو کیک اوریو ییک از انواع یکی از کیک های خوشمزه بین المللی است که با بیسکوئیت اوریو (آموزش درست کردن بیسکوئیت اوریو) درست می شود، برای مشاهده آموزش …
طرز تهیه مافین اوتمیل خوشمزه و ساده به روش رژیمی
طرز تهیه مافین اوتمیل مافین اوتمیل یکی از انواع کیک های خوشمزه و مقوی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز …
طرز تهیه کوکی عسلی
کوکی نرم یا کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. یک نوع دیگر کلوچه طبخ می شود که مغز دار نیست و به آن ها کوکی گویند. کوکی عسلی نیز یکی از این نوع است که درون آن از از پودر نارگیل و عسل تهیه می شود. این کوکی ها سبک و خوشمزه است و می توان به عنوان شیرینی در مهمانی ها یا مجالس سرو نمود. همچنین از این کوکی ها می توان به عنوان میان وعده سالم برای کودکان و نوجوانان استفاده کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه کوکی عسلی در ادامه با سایت چی شی همراه باشید.
مواد لازم کوکی عسلی | |
کره نرم شده | ۱۲۵ گرم |
پودر شکر | ۱۱۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر نارگیل | ۲ قاشق سوپ خوری |
عسل | ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد | ۲۵۵ گرم |
بکینگ پودر | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر نارگیل اضافه برای غلطاندن کوکی ها | به مقدار لازم |
وانیل | کمی |
طرز تهیه کوکی عسلی
مرحله اول
برای طرز تهیه کوکی عسلی در ابتدای کار، یک کاسه بر می داریم. سپس کره و پودر شکر را با هم درون کاسه می ریزیم و با همزن آن قدر می زنیم تا صاف و پوک شود. سپس وانیل و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. تا یکدست شود.
مرحله دوم
پودر نارگیل را به آن اضافه می کنیم. عسل را هم افزوده و با همزن می زنیم تا یکدست شود. سپس آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. سپس مواد را ۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا سرد شود و استراحت کند.
مرحله سوم
توی یک ظرف، مقداری پودر نارگیل می ریزیم. سپس مواد را از فریزر خارج کرده و از خمیر یک قاشق چای خوری بر می داریم و با دست به شکل یک توپ در می آوریم. سپس درون پودر نارگیل می غلطانیم. سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی می کشیم.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاغذ روغنی را هم چرب می کنیم. در ادامه کوکی ها را درون سینی فر با فاصله قرار می دهیم. سپس سینی فر را در فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کرده بودیم، قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه می دهیم تا بپزد.
مرحله پنجم
زمان که کوکی ها اماده شوند، اطرافشان طلایی می شود، وقتی که کوکی ها پخته شد، سینی فر را از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. سپس به آرامی از روی کاغذ جدا کرده و در ظرف در بسته در یخچال نگه داری می کنیم.
- منبع :
- img from barane78