طرز تهیه قند رنگی تزیینی خوشمزه و طعم دار به صورت قالبی

طرز تهیه قند رنگی

طرز تهیه قند زنجبیلی فور دارچینی قهوه ای تزیینی مامی سایت طعم دار رنگی حبه قند تزیین شده

همراه با چای، اغلب قند میل می شود. برای زیبایی جدیدا از قند رنگی استفاده می شود. قند های رنگی آماده در مغازه یافت می شود اما می توان به راحتی با شکر یا پودر شکر تهیه نمود. در این دستور، طرز تهیه قند رنگی به روش ساده تهیه کرد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.

مواد لازم قند رنگی
شکربه مقدار
گلاببه مقدار لازم
رنگ دلخواهبه تعداد دلخواه

دستور پخت قند رنگی

مرحله اول

برای تهیه قند رنگی هر تعداد رنگی که می خواهیم تهیه کنیم، همان تعداد کاسه بر می داریم. در هر کاسه، چند قاشق شکر می ریزیم. سپس رنگ را به هر کاسه اضافه می کنیم. در حد یکی دو قطره. سپس گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر در آید.

مرحله دوم

خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. یک ظرف بر می داریم. کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر را داخل ظرف پهن می کنیم. روی خمیر را فشار می دهیم تا به صورت فشرده صاف شود. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم.

مرحله سوم

حالا در هوای محیط می گذاریم تا خشک شود. می توان به جای گلاب از زعفران دم کرده نیز برای رنگ زرد استفاده کرد. می توان طعم دهنده های مختلف مانند هل، زنجبیل، وانیل یا اسانس های خوراکی استفاده کرد.

مطالب پیشنهادی

بروز رسانی توسط در سه شنبه 3 فروردین 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

ممنون که اولین امتیاز را دادید!

استفاده از مطالب سایت چی شی در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.