طرز تهیه قند رنگی تزیینی خوشمزه و طعم دار به صورت قالبی
طرز تهیه کیک برگردان زردآلو خوشمزه و مخصوص برای عصرانه
طرز تهیه کیک برگردان زردآلو این کیک به صورت لایه ای تهیه می شود. یک لایه از زرد آلوی تازه در کف قالب چیده می شود و روی آن کارامل اضافه می …
طرز تهیه نان مایورکا خوشمزه و شیرین مناسب برای صبحانه
طرز تهیه نان مایورکا نان مایورکا یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو خوشمزه و مخصوص با طعم نارگیلی
طرز تهیه بیسکویت مونت کارلو بیسکویت مونت کارلو، تقریبا یک شیرینی نارگیلی است که به صورت فیلینگ شده و دوتایی یا به تنهایی و با تزیین مارمالاد و یا پودر پسته و …
طرز تهیه قند رنگی
همراه با چای، اغلب قند میل می شود. برای زیبایی جدیدا از قند رنگی استفاده می شود. قند های رنگی آماده در مغازه یافت می شود اما می توان به راحتی با شکر یا پودر شکر تهیه نمود. در این دستور، طرز تهیه قند رنگی به روش ساده تهیه کرد، برای مشاهده این آموزش شیرینی پزی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مواد لازم قند رنگی | |
شکر | به مقدار |
گلاب | به مقدار لازم |
رنگ دلخواه | به تعداد دلخواه |
دستور پخت قند رنگی
مرحله اول
برای تهیه قند رنگی هر تعداد رنگی که می خواهیم تهیه کنیم، همان تعداد کاسه بر می داریم. در هر کاسه، چند قاشق شکر می ریزیم. سپس رنگ را به هر کاسه اضافه می کنیم. در حد یکی دو قطره. سپس گلاب را کم کم اضافه می کنیم تا به صورت خمیر در آید.
مرحله دوم
خمیر نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. یک ظرف بر می داریم. کف آن را کاغذ روغنی پهن می کنیم. سپس خمیر را داخل ظرف پهن می کنیم. روی خمیر را فشار می دهیم تا به صورت فشرده صاف شود. سپس با کاتر به شکل دلخواه برش می زنیم.
مرحله سوم
حالا در هوای محیط می گذاریم تا خشک شود. می توان به جای گلاب از زعفران دم کرده نیز برای رنگ زرد استفاده کرد. می توان طعم دهنده های مختلف مانند هل، زنجبیل، وانیل یا اسانس های خوراکی استفاده کرد.
مطالب پیشنهادی
- منبع :
- img from banooye_khone