طرز تهیه ماست موسیر خانگی خوشمزه به روش رستورانی
طرز تهیه ماست موسیر
ماست موسیر یکی از میان وعده های خوشمزه ایرانی است که در کنار انواع غذاهای اصیل ایرانی هم سرو می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با چی شی همراه باشید.
مواد لازم ماست موسیر | |
موسیر خشک | ۵۰ گرم |
ماست چکیده | ۵۰۰ تا ۷۵۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
دستور تهیه ماست موسیر
مرحله اول
برای تهیه ماست موسیر خوشمزه ابتدا موسیرها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و تا یک بند انگشت بالای موسیرها آب گرم می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند و نرم شوند. پس از ایکه موسیرها نرم شدند آنها را داخل آبکش می ریزیم.
مرحله دوم
آب اضافی موسیرها را دور می ریزیم و زمان آبکشی هم نیاز نیست روی موسیرها آب بگیریم. پس از اینکه آب موسیرها به طور کامل خارج شد باید آنها را پودر کنیم، برای این منظور می توانیم از میکسر یا مخلوط کن استفاده کنیم.
مرحله سوم
در صورتی که مخلوط کن یا میکسر در دسترس نداشتیمف می توانیم موسیرها را با سمت ریز رنده، رنده کنیم. پس از اینکه کار خرد کردن یا رنده کردن موسیرها به پایان رسید، موسیر خرد شده را داخل ماست می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه نمک را هم اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن مواد، کاسه را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم موسیر به طور کامل به خورد ماست برود. نسبت به ذائقه خود می توانیم مقداری ماست را نسبت به موسیر کم یا زیاد کنیم.
- منبع :
- img from instagram.com/shur_o_shirin