مطالب پر بازدید
طرز تهیه بلدرچین تنوری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بلدرچین تنوری خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

طرز تهیه بلدرچین تنوری بلدرچین یکی از پرندگانی است که پرورش داده می شود و در قصابی ها و سوپر مارکت ها به فروش می رسد. از آن جا که گوشت بلدرچین …

طرز تهیه پامادور قاتق خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه پامادور قاتق خوشمزه و ساده به روش شمالی

طرز تهیه پامادور قاتق پامادور قاتق از غذاهای ساده و خوشمزه شمال کشورمان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پامادور …

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

9 مورد از مهم ترین خواص و مضرات برگه زردآلو برای سلامتی

خواص برگه زردآلو زردآلو، به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی، در زندگی روزمره و حتی در طب سنتی کاربرد ویژه‌ای دارد. این میوه به شکل‌های مختلفی مانند مربا، خورشت، آب‌میوه، …

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری در فر با پنیر با ماست با ارد سفید فست فودی 

علاوه بر، غذا‌ های خوشمزه ‌ای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذا‌های فست فودی و اسنک‌ ها حسابی باز کرده است. سیب زمینی سوخاری مخصوص را هم در ماهی تابه و هم در فر به صورت ساده و یا با روکش سوخاری می ‌توانید درست کنید، پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه سیب زمینی سوخاری آشنا بشوید.

مواد لازم سیب زمینی سوخاری
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
جعفری۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
آویشن½ قاشق چایخوری
آرد۱ پیمانه
نان باگت یا پودر سوخاری۲ عدد
تخم مرغ۳ عدد

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی سوخاری در ابتدا سیب زمینی هایی که دارید را بر روی حرارت آب پز کنید، سپس بگذارید تا سرد شوند و سیب زمینی های آب پز شده را در درون ظرفی به خوبی له کنید، می توانبد آن را با هر وسیله ای که راحت تر هستید مثل گوشت کوب برقی له کنید.

مرحله دوم

در این مرحله به سیب زمینی های له شده، جعفری خرد شده را اضافه کنید و با سیب زمینی مخلوط کنید، البته جعفری ها را حتما باید ریز ریز بکنید و بعد به مواد تان اضافه بکنید تا کاملا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا ادویه ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب یک دست به وجود بیاید و با دست ورز بدهید تا به یک بافت منسجم هم برسد. وقتی مواد تان حاضر شد، قسمتی از آن را به دست بگیرید و به صورت استوانه ای شکل در بیاورید.

مرحله چهارم

در صورت تمایل می توانید در داخل هر یک از این استوانه ها مقداری پنیر پیتزا نیز اضافه کنید که اختیاری می باشد. پس از اینکه تمام سیب زمینی ها را حالت دادید، اجازه بدهید که مواد تان به مدت ده دقیقه در داخل یخچال استراحت کنند.

مرحله پنجم

در این مرحله در یک ظرف جداگانه سه تخم مرغ بشکنید و آن ها را به هم بزنید و در درون ظرف دیگری، آرد بریزید و آن را کنار بگذارید. حالا برای این که بخواهید سیب زمینی خودتان را سوخاری کنید. سه عدد باگت را به مدت لازم در درون فر بگذارید تا خشک  بشود.

مرحله ششم

سپس نان های باگت را از فر در بیاورید و رنده کنید. سیب زمینی ها را یک بار در درون تخم مرغ و یک بار در درون آرد ساده و یک بار هم در درون آرد سوخاری بغلتانید. حال باید به سراغ سرخ کردن سیب زمینی های سوخاری خود برویم.

مرحله هفتم

درون تابه ای مقداری روغن را داغ کنید و هر طرف از این سیب زمینی ها را به مدت سه الی چهار دقیقه می گذارید تا سرخ بشوند. سپس سیب زمینی ها سوخاری روی دستمال حوله ای می چینیم تا روغن شان گرفته شود، سپس با سس دلخواه سرو کنید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام چی شی و لینک مستقیم بلا مانع است.